MEDIA

Χρήστος Αντωνιάδης: Η σύζυγός του τον κούρεψε live στην εκπομπή της Καινούργιου (vid &pics)

Χρήστος Αντωνιάδης: Η σύζυγός του τον κούρεψε live στην εκπομπή της Καινούργιου (vid &pics)

Ο Χρήστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου, μίλησαν ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Μάλιστα, η εντυπωσιακή σύζυγος του τραγουδιστή τον κούρεψε live την ώρα της σύνδεσης και παράλληλα ανέφερε κάποια tips για τους τηλεθεατές που θέλουν να κουρευτούν μόνοι τους.

Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, Αφροδίτη Τσώνου,παρέδωσε μαθήματα κομμωτικής.

Ο Χρήστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου, μίλησαν ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Μάλιστα, η εντυπωσιακή σύντροφος του τραγουδιστή τον κούρεψε live την ώρα της σύνδεσης και παράλληλα ανέφερε κάποια tips για τους τηλεθεατές που θέλουν να κουρευτούν μόνοι τους.


Το ζευγάρι αποκάλυψε επίσης στην Κατερίνα Καινούργιου πως περνάει το χρόνο του στην καραντίνα και αν υπάρχουν τσακωμοί τώρα που είναι συνεχώς μαζί: «Έχουμε δημιουργικούς τσακωμούς. Εγώ γενικά είμαι σπιτόγατος άρα δε μου κάνει πολλή εντύπωση όλη αυτή η ιστορία. Έχω διάφορα πράγματα που ασχολούμαι. Τα τραγούδια, ταινίες, ίντερνετ. Βεβαίως λείπει το έξω αλλά κάνουμε γυμναστική. Βγαίνουμε τα απογεύματα βόλτα με τα ποδήλατα και κάπως περνάει η ώρα. Αν είσαι 24 ώρες το 24ωρο μαζί με τον άλλον θα δημιουργηθούν και προστριβές», ανέφερε ο λαϊκός τραγουδιστής.


Ο Χρήστος και η Αφροδίτη είναι μαζί 12 χρόνια και στο παρελθόν είχαν μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση τους τα οποία κατάφεραν να ξεπεράσουν: «Τα θέματα μας τα είχαμε λύσει πριν την καραντίνα. Αν περνούσαμε τώρα αυτή τη δύσκολη φάση της σχέσης μας δεν ξέρω πως θα ήταν. Αν δεν τα έχεις βρει με τον άνθρωπο σου η καραντίνα σε πιέζει αρκετά», ανέφερε η Αφροδίτη Τσώνου.

Δείτε στο βίντεο τι άλλο σχολίασε το ζευγάρι στην εκπομπή του Open:

Πηγή: Gossip-tv.gr