MEDIA

Λευτέρης Πανταζής: Η καραντίνα και οι συμβουλές στην κόρη του, Κόνι Μεταξά (video)

Λευτέρης Πανταζής: Η καραντίνα και οι συμβουλές στην κόρη του, Κόνι Μεταξά (video)

Στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής. Ο τραγουδιστής μίλησε για τις καθημερινές του ασχολίες, την καραντίνα, καθώς και για την κόρη του, Κόνι Μεταξά.

«Εγώ γενικά έχω πολλές ασχολίες αλλά τώρα ξεκουραστήκαμε πολύ και δεν ξέρω μέχρι πότε θα πάει αυτό και πώς θα λειτουργήσει αυτό στο μέλλον. Τι απόφαση θα παρθεί και πώς θα γίνεται η διασκέδασή μας για να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο. Εμείς είμαστε έτοιμοι και ξεκούραστοι», είπε ο Λευτέρης Πανταζής στην Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για τα σχέδιά του αλλά και για την κόρη του, Κόνι Μεταξά. Συγκεκριμένα είπε: «Έχει κι εκείνη τα τρεχάματά της, όποτε θέλει έρχεται, σπίτι της είναι. Όλα αυτά που βλέπετε κατά καιρούς από εκείνη, που χορεύει, που τραγουδάει… όλα αυτά τα έχει σπουδάσει. Πέντε χρόνια που ήταν στην Αμερική αυτά σπούδαζε και νομίζω τώρα της δίνεται και η ευκαιρία να δείξει το ταλέντο της. Τραγουδάει πολύ καλά, χορεύει και τα κάνει καλά, τα έχει διδαχτεί».

Ο Λευτέρης Πανταζής τόνισε ότι η Κόνι ζητάει πάντα τη συμβουλή του για τα επαγγελματικά της βήματα: «Πάντα η Κόνι ζητάει τη συμβουλή μου, πάντα τα συζητάμε και πιστεύω ότι λόγω πείρας, εισακούγομαι. Ξέρω πως πρέπει να είναι κανείς επαγγελματίας, στην ώρα σου, στις πρόβες σου και ανάλογα το ταλέντο του κανείς να εξελίσσεται!», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο από την εκπομπή Το Πρωινό.

Πηγή: Gossip-tv.gr