MEDIA

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη σειρά Elif: Μελέκ και Ελίφ φεύγουν για πάντα

 Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη σειρά Elif: Μελέκ και Ελίφ φεύγουν για πάντα

Elif: Η Μελέκ παίρνει την πιο καθοριστική απόφαση της ζωής της. Θέλει να πάρει την Ελίφ και να φύγει μακριά, καθώς πληγώνεται από τον απαγορευμένο έρωτα που νιώθει για τον Γιουσούφ.

Όμως, ο Γιαχιά και η Λεϊλά την εξαπατούν και της δημιουργούν φρούδες ελπίδες.

Ο Γιουσούφ είναι δυστυχισμένος από τη στιγμή που βλέπει τη Μελέκ με τον Γιαχιά. Η Λεϊλά έχει φροντίσει να του δημιουργήσει υποψίες πως οι δύο τελευταίοι ενδιαφέρονται ερωτικά ο ένας για τον άλλον. Παράλληλα, ο Γιαχιά προτείνει στη Μελέκ να φύγει για πάντα από την πόλη και να δουλέψει στο εργοστάσιο του ως διευθύντρια αλλά εκείνη θέλει χρόνο για να το σκεφτεί. Ωστόσο, η Λεϊλά διαδίδει σε όλη τη γειτονιά πως η Μελέκ και ο Γιαχιά θα παντρευτούν. Η είδηση αυτή φτάνει και στον Γιουσούφ και ο πόνος του μεγαλώνει. Αργότερα, η Μελέκ συζητάει με την Αϊσέλ για το μέλλον της και η κοπέλα της λέει πως, αν είχε την ευκαιρία, αυτή θα δεχόταν αμέσως μια τόσο καλή επαγγελματική πρόταση.

Την επόμενη μέρα, ο Γιαχιά πηγαίνει με μια ανθοδέσμη για να δει τη Μελέκ στη δουλειά της. Πηγαίνουν να μιλήσουν στην καφετέρια αλλά ο Γιουσούφ τους βλέπει. Η Μελέκ μιλάει μόνο για την επαγγελματική πρόταση αλλά ο Γιουσούφ πιστεύει πως εκείνη παρέμεινε σιωπηλή τόσο καιρό γιατί είχε κάποιον άλλον στο μυαλό της. Έπειτα, η Ελίφ καλεί τον Γιουσούφ για δείπνο και εκείνος βρίσκει μια δικαιολογία για να το αποφύγει. Η μικρή νιώθει άσχημα γιατί έχουν περάσει πολλές μέρες που ο Γιουσούφ δεν έρχεται στο σπίτι.

Εκείνος, από την άλλη, έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τη μικρή και τη Μελέκ. Την ίδια στιγμή, η τελευταία δεν ξέρει τι να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον της και η Σιταρέ της λέει πως η ζωή είναι πολύ μικρή, για αυτό πρέπει να ακούσει την καρδιά της. Ακόμη, της λέει πως φέρεται ανόητα και πως πρέπει να κινηθεί γρήγορα γιατί η Λεϊλά γυροφέρνει συνεχώς τον Γιουσούφ, περιμένοντας τη σωστή στιγμή για να τον κάνει δικό της.

Τα λόγια της Σιταρέ θορυβούν τη Μελέκ, η οποία πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ. Εκείνος, όμως, είναι ακόμη απογοητευμένος και την αποπαίρνει. Η Λεϊλά, που βλέπει τι συμβαίνει, είναι χαρούμενη γιατί πιστεύει πως κατέστρεψε ό,τι υπήρχε ανάμεσα στον Γιουσούφ και στη Μελέκ. Το απόγευμα, η Αλιγιέ τηλεφωνεί στη Μελέκ ζητώντας της να καλέσει για δείπνο τον Γιουσούφ. Εν τω μεταξύ, η Λεϊλά κάνει μια ζημιά στο σπίτι της με σκοπό να φωνάξει τον Γιουσούφ για να την επιδιορθώσει και να περάσει χρόνο μαζί του. Μετά τη δουλεία, η Μελέκ πηγαίνει στο μαγαζί του και τον καλεί σε δείπνο λέγοντας του πως η Αλιγιέ επιμένει. Ο Γιουσούφ, όμως, αρνείται την πρόσκληση και η Μελέκ αιφνιδιάζεται.

Εκείνη τη στιγμή, του τηλεφωνεί η Λεϊλά και εκείνος απρόθυμα δέχεται να τη βοηθήσει. Πηγαίνει στο σπίτι της και διορθώνει τη ζημιά και η Λεϊλά του ζητάει να μείνει να φάνε. Ο άντρας δέχεται, ενώ στο σπίτι των Εμίρογλου η Αλιγιέ έχει ετοιμάσει πολλά φαγητά και σκέφτεται να τα μοιραστούν με τη Φεβζιγιέ, τη μητέρα της Λεϊλά. Η Μελέκ πηγαίνει τα φαγητά στη Φεβζιγιέ και έξω από το σπίτι βλέπει τη Λεϊλά και τον Γιουσούφ να αποχαιρετιούνται και να αγκαλιάζονται θερμά, Η Μελέκ παρεξηγεί την κατάσταση και θυμάται τα λόγια της Σιταρέ για τη Λεϊλά. Σκέφτεται πως ο Γιουσούφ απέρριψε την πρόταση για δείπνο της Αλιγιέ για να είναι με τη γυναίκα. Επιστρέφει στο σπίτι στεναχωρημένη γιατί δεν της άρεσε αυτό που είδε.

Η Σιταρέ λέει στη Ζεϊνέπ πως ο Γιουσούφ ήταν έξω από την πόρτα τους και πιστεύει πως η Μελέκ επέστρεψε στεναχωρημένη γιατί ίσως είδε στο σπίτι της Λεϊλά τον Γιουσούφ. Αντίθετα, η Λεϊλά είναι ευτυχισμένη, καθώς θυμάται την αγκαλιά του Γιουσούφ. Και το σχέδιο της φαίνεται να λειτουργεί, καθώς εκείνος είναι θυμωμένος με τη Μελέκ. Το επόμενο πρωί, η τελευταία συναντάει τον Παχιά και δέχεται την επαγγελματική του πρόταση. Αργότερα, ανακοινώνει στη Ζεϊνέπ και στη Σιταρέ πως αποδέχθηκε την πρόταση του άντρα και πολύ σύντομα θα φύγει με την Ελίφ για πάντα από την πόλη. Θεωρεί πως έτσι θα ξεχάσει τον Πουσούφ και δεν θα πληγωθεί.

Η ίδια θέλει να το ανακοινώσει και στην υπόλοιπη οικογένεια στο δείπνο, όπου θα παρευρίσκεται και ο Γιουσούφ. Λίγο αργότερα, όμως, από ένα τηλεφώνημα του Παχιά στον φίλο του Νετσμί, αποκαλύπτεται πως ο άντρας στην πραγματικότητα δεν έχει την περιουσία που παινεύεται ότι έχει. Έχει εξαπατήσει τη Μελέκ προκειμένου να την κάνει να φύγει μαζί του από την πόλη καινά την απομακρύνει από τον Γιουσούφ. Ο Παχιά έχει κανονίσει να της βρει δουλειά στο εργοστάσιο ενός φίλου του.

Πηγή Mytv