MEDIA

Elif: Ο Σελίμ θέλει να περάσει τις τελευταίες του στιγμές με την ανιψιά του

Elif: Ο Σελίμ θέλει να περάσει τις τελευταίες του στιγμές με την ανιψιά του

Συγκινητικές οι τελευταίες στιγμές του Σελίμ που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ σκέφτονται ο ένας τον άλλο. Ο Σελίμ πηγαίνει την Ελίφ και την Ιντζί στο πάρκο. Έχει αποδεχθεί το γεγονός πως θα πεθάνει και θέλει να περάσει όμορφες στιγμές με την οικογένειά του. Η Λεϊλά πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ και η Σιταρέ της λέει να σταματήσει να προσπαθεί να τον κερδίσει. Η Λεϊλά κάνει πως δεν καταλαβαίνει και η Σιταρέ της λέει ξεκάθαρα πως ο Γιουσούφ αγαπάει τη Μελέκ. Η Λεϊλά φεύγει χωρίς να πει κουβέντα.

Ο Τσεϊχούν (Κάαν) σταματάει την Αϊλά στο δρόμο και της λέει πως ξέρει ότι περιμένει το παιδί του και ότι ακόμα τον αγαπάει. Η Αϊλά το αρνείται. Η Ελίφ και η Ιντζί παίζουν με τον Σελίμ στο πάρκο αλλά εκείνος χάνει πάλι τις αισθήσεις του. Τα κορίτσια ζητούν βοήθεια. Ο Σελίμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο και εκεί συνέρχεται. Ο γιατρός θέλει να τον υποβάλει σε εξετάσεις αλλά ο Σελίμ του λέει πως δεν χρειάζεται γιατί ξέρει ήδη ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο.

Η Ελίφ το ακούει αλλά όταν βλέπει τον θείο της δεν λέει κουβέντα. Είναι πολύ λυπημένη αλλά συμπεριφέρεται φυσιολογικά. Η Λεϊλά σκέφτεται τα λόγια της Σιταρέ. Αν και είχε άρνηση για όλα, ξέρει πως η Σιταρέ έχει δίκιο. Θέλει να βγάλει από την καρδιά της τον Γιουσούφ αλλά δεν μπορεί. Ο Σελίμ επιστρέφει με τα κορίτσια σπίτι και τους ζητάει να μην πουν τίποτα για ότι έγινε. Στο δείπνο η Αλιγιέ μιλάει για το μέλλον και ο Σελίμ νιώθει άσχημα.

Δεν ξέρει για πόσο καιρό ακόμα θα καταφέρει να κρύψει από όλους την αλήθεια για την υγεία του. Η Λεϊλά νιώθει απελπισμένη και καταστρώνει ένα νέο σχέδιο. Τηλεφωνεί σε έναν άντρα, τον Γιαχιά και τον καλεί για δείπνο. Ο Σελίμ επισκέπτεται τον Γιουσούφ και εκείνος καταλαβαίνει πως κάτι τον απασχολεί. Ο Σελίμ όμως δεν μιλάει για τον πρόβλημά του ούτε στον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ λέει στον Ορχάν πως δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι με την οικογένεια Εμίρογλου μέχρι να του απαντήσει η Μελέκ. Ο Γιαχιά είναι ξάδελφος της Λεϊλά και όταν πηγαίνει σπίτι της τη ρωτάει για ποιο λόγο τον κάλεσε…