MEDIA

Παρουσιάστε: Η νέα κωμική σειρά του ANT1 και όσα πρέπει να γνωρίζετε γι' αυτήν!

Παρουσιάστε: Η νέα κωμική σειρά του ANT1 και όσα πρέπει να γνωρίζετε γι' αυτήν!

Παρουσιάστε: Ο ΑΝΤ1 έχει στα σκαριά, ανάμεσα σε άλλα πρότζεκτ, τη νέα κω­μική σειρά «Παρουσιάστε!», σε σενάριο Μάκη Πιτταρά και σκη­νοθεσία Γιάννη Μπέζου - Μιχάλη Βογιατζάκη, που έχει κεντρικό θέμα τον στρατό.

Γιάννης Μπέζος και Μανώλης Μαυροματάκης λοιπόν, ντύνονται στα χακί.

Η ιστορία εξελίσσεται σε δύο στρατόπε­δα σε παραμεθόριο περιοχή. Οι δύο διοικητές τους βρίσκονται στη μέ­ση μιας μάχης για μία γυναίκα, ενώ αυτή γίνεται ακόμα πιο έντονη για τη θέση του ταξίαρχου. Πέρα από αυτά, όμως, υπάρχουν και άλλα

Γούλας – Γιάννης Μπέζος.

Ο Γούλας είναι σκληροπυρηνικός και θέλει τα πάντα στο στρατόπεδο του να είναι στην πένα. Και αυτό προσπαθεί να το μεταφέρει με κάθε τρόπο στους στρατιώτες της μονάδας του. Ο ίδιος ονειρεύεται πολλά χρόνια να γίνει ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) και γι΄ αυτό θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να... εξαφανίσει τον αντίπαλο του, τον Σκορδά. Επιπλέον, ο Γούλας έχει μία κόρη (Ελεάνα Καυκαλά), την οποία ανάγκασε να ακολουθήσει τα δικά του «θέλω». Έτσι και εκείνη βρίσκε­ται στον στρατό ως αρχιλοχίας.

Σκορδάς – Μανώλης Μαυροματάκης

Ο Σκορδάς, από την πλευρά του, είναι πιο χαλαρός και χύμα, και αυτά επικρατεί και στο στρατόπεδο του. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που ο... πιο σκληρός φαντάρος έχει τη μητέρα του απέξω σταθμευμένη με ένα τρο­χόσπιτο. Ο Σκορδάς θέλει να κερδίσει τη θέση του ταξίαρχου, παρά τα όποια εμπόδια του βάζει ο Γούλας, ώστε να... χαλαρώσει κι άλλο ύστε­ρα από τόσα χρόνια στα στρατόπεδα. Παράλληλα, όμως, έχει ένα μεγά­λο απωθημένο: Να κάνει μία επανεκκίνηση στην ερωτική του ζωή.

Άρα­γε, θα τα καταφέρει;