MEDIA

Elif: Η Χουμεϊρά καταστρέφεται και ο Ταρίκ της «τρώει» την περιουσία

Elif: Η Χουμεϊρά καταστρέφεται και ο Ταρίκ της «τρώει» την περιουσία

Elif: Ο Ταρίκ δείχνει τον τυχοδιωκτισμό του, έτοιμος να κάνει τα πάντα για τα χρήματα. 

Μάλιστα ο εθισμός του στον τζόγο τον οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές και η μοναδική λύση, προκειμένου να έχει πηγή εσόδων, είναι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Χουμεϊρά. Εκείνη, από την άλλη, για να μην τον χάσει, του δίνει ό,τι έχει και δεν έχει.

Ο Ταρίκ έχει καταφέρει να ξεγελάσει τη Χουμεϊρά και την κάνει να εξαρτάται
από εκείνον. Ωστόσο, η γυναίκα δεν έχει ιδέα πως ο σύζυγός της είναι μπλεγμένος
σε παράνομες δραστηριότητες και την οδηγεί στη χρεοκοπία. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Ταρίκ πηγαίνει να παίξει σε μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη και ξοδεύει πολλά χρήματα.

Η Χουμεϊρά τον καλεί αλλά δεν της απαντάει και εκείνη ξεσπάει τα νεύρα της στην Ελίφ. Τότε, η Ματσιντέ δεν συμφωνεί με τον τρόπο που φέρεται η κόρη της αλλά κατανοεί όταν ο θυμός της οφείλεται στον Ταρίκ, Μιλάει μαζί της και της ζητάει να ηρεμήσει. Ωστόσο, η Ματσιντέ δεν συμπαθεί τον Ταρίκ και θυμώνει όταν κάνει την κόρη της δυστυχισμένη. Εκείνος, από την άλλη, συνεχίζει να παίζει και χάνει τα χρήματα του στον τζόγο.

Μεθυσμένος προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι του, όπου τον περιμένει η Χουμεϊρά η οποία ζητάει εξηγήσεις βλέποντάς τον σε αυτή την κατάσταση. Εκείνος, όμως, δικαιολογείται λέγοντος της πως ήπιε επειδή την είχε στεναχωρήσει. Τότε, η γυναίκα τον βοηθάει να ξεμεθύσει και εκείνος της δείχνει τα εισιτήρια για τις διακοπές τους. Τις επόμενες μέρες, ο Ταρίκ και η Χουμειρά τα πόνε καλά, καθώς της φέρεται όμορφα αφού εκείνη και η οικογενειακής της επιχείρηση του αποφέρουν χρήματα.

Ωστόσο, ο Ταρίκ λαμβάνει μήνυμα από τον Ζαφέο, ο οποίος του υπενθυμίζει πως πρέπει να βρει τα χρήματα για τη νέα κερδοφόρα δουλειά του. Ο Ταρίκ λέει ψέματα στη Χουμεϊρά πως θέλει να αγοράσει γη και χρειάζεται χρήματα. Η γυναίκα του προτείνει να χρησιμοποιήσει χρήματα της εταιρείας αλλά εκείνος θέλει να χρησιμοποιήσει τα δικά της χρήματα. Οι προθέσεις του πια είναι ξεκάθαρες χρειάζεται χρήματα και ο λογαριασμός της Χουμεϊρά είναι η λύση. Οταν, όμως, εκείνη κάνει μερικές ερωτήσεις για την επένδυση, ο Ταρίκ θυμώνει. Κατηγορεί τη Χουμεϊρά για έλλειψη εμπιστοσύνης και φεύγει.

Αναστατωμένη από τη συζήτηση που είχε με τον Ταρίκ, τον αναζητά στο τηλέφωνο αλλά εκείνος δεν της απαντάει. Η κατάσταση της προκαλεί ένταση και πονοκέφαλο. Τότε, αντιλαμβάνεται πως ο άντρας της θα μείνει στο πλευρό της μόνο εάν του δώσει τα χρήματα. Έτσι, τηλεφωνεί στην τράπεζα και μεταφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον λογαριασμό του Ταρίκ, πιστεύοντας πως έτσι θα διορθώσει το λάθος της.

Το βράδυ, η Χουμεϊρά υποδέχεται τον άντρα της με κεριά, λουλούδια και το αγαπημένο του φαγητό. Εκείνος είναι ακόμη σκληρός μαζί της. Όταν, όμως, τον ενημερώνει πως έβαλε λεφτά στον λογαριασμό του, γίνεται γλυκός και της ζητάει να ξεχάσουν τον καβγά τους. Οι τρελές χρηματικές του απαιτήσεις, όμως, δεν τελειώνουν εκεί. Οι παράνομες δραστηριότητες του θα οδηγήσουν τη Χουμεϊρά σιγά σιγά στην οικονομική καταστροφή.

Πηγή: mytv