MEDIA

Big Brother: Ανατροπή – Άλλαξαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother: Ανατροπή – Άλλαξαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Άλλαξαν οι ισορροπίες στο σπίτι του Big Brother.

Χθες για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για τους υποψήφιους προς αποχώρηση πριν από την δοκιμασία για την διεκδίκηση του βέτο. Από αυτήν οι τρεις υποψήφιοι που προέκυψαν ήταν ο Χρήστος Βαρουξής, η Ράισα Κλόντι και η Χριστίνα Ορφανίδου.

Ωστόσο νικητής της αποψινής δοκιμασίας για το βέτο ήταν ο Παναγιώτης Βαρουξής που επέλεξε να σώσει τον αδερφό του από την διαδικασία της αποχώρησης. Για να προκύψει ο τρίτος υποψήφιος έπρεπε να ανατρέξουν στον επόμενο παίκτη με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους. Μόνο που εκεί ισοψηφούσε ο ίδιος ο Παναγιώτης και η Ραμόνα Μοροσάνου. Έτσι τελικά οι δυο τους είναι υποψήφιοι μαζί με την Ράισα και την Χριστίνα.

Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες

Η δύσκολη κατάσταση στην Ελλάδα με την πορεία της πανδημίας ανησυχεί τους παίκτες που έχουν αποσυρθεί από την καθημερινότητα λόγω της διαμονής τους στο σπίτι του Big Brother.

Ο «Μεγάλος Αδερφός» φρόντισε να ενημερώσει τους ένοικους του σπιτιού του στο ριάλιτι Big Brother για την κατάσταση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα, κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα στο σπίτι.

Συγκεκριμένα ο Big Brother τους ανέφερε:

«Ο Big Brother θέλει να σας ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό. Στις 29 Αυγούστου, την ημέρα που μπήκατε στο σπίτι, τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα ήταν λιγότερα από 10.000 ενώ είχαμε 260 θανάτους. Σήμερα τα κρούσματα έχουν φτάσει 27.334. Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη έχουμε 865 επιβεβαιωμένα κρούσματα ενώ ο αριθμός των θανάτων έχει διπλασιαστεί. Δηλαδή έχουμε πάνω από 520 θανάτους. Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση σε όλη την χώρα. Σε τοπικό lockdown έχει τεθεί η Καστοριά κι η Κοζάνη και σε συναγερμό βρίσκονται Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα, Σέρρες και Γιάννενα. Ο Big Brother έχει επικοινωνήσει με τις οικογένειές σας κι είναι όλοι καλά».

Η ανησυχία των παικτών για τις οικογένειές τους έφερε συγκινητικές αντιδράσεις, με τους παίκτες να επικοινωνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πώς θα φοράμε μάσκα σε καταστήματα εστίασης όπως καφέ, μπαρ και εστιατόρια