MEDIA

Σμαράγδα Καρύδη: Πώς επηρεάστηκε η καθημερινότητά της μετά το δεύτερο lockdown;

Σμαράγδα Καρύδη: Πώς επηρεάστηκε η καθημερινότητά της μετά το δεύτερο lockdown;

Για την πανδημία, την καραντίνα και το κατά πόσο την έχει επηρεάσει η ιδιαίτερη συνθήκη που ζούμε μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη σήμερα στην εκπομπή «Φλερτ».

Η αγαπημένη ηθοποιός εξηγώντας πως δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά την εκπομπή καθώς πρέπει να πηγαίνει κανονικά στα γυρίσματα ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία της για τα νέα του εμβολίου ενάντια στον κορονοϊό.

Για άλλη μια φορά μας μετέφερε την αισιοδοξία της, όπως πάντα άλλωστε!

«Δεν μπορώ να κάνω στην πραγματικότητα τηλεργασία. Πρέπει να πάω στη δουλειά μου, πάω κανονικά στο γύρισμα. Απλά έχω κλειστεί πολύ στο σπίτι. Δεν με ενοχλεί τόσο αυτό, τώρα που βλέπω ότι με το εμβόλιο υπάρχει φως στην άκρη όλης αυτής της κατάστασης, είμαι πιο χαρούμενη που βλέπω ότι υπάρχει ένα τέλος που είναι πια ορατό», σχολίασε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη για το εμβόλιο.

Να θυμίσουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε απαντήσει στην ερώτηση αν την έχει σοκάρει όλο αυτό που συμβαίνει με την πανδημία και είχε πει χαρακτηριστικά:

«Δεν είχα διανοηθεί ποτέ το ενδεχόμενο ότι θα έρθει ένα τέτοιο γεγονός στη ζωή μας. Η πανδημία δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ακόμη και στα πιο δυσοίωνα σενάρια. Αν το δούμε από τη φιλοσοφική οπτική, έχει ενδιαφέρον ότι η ζωή μας εκπλήσσει πάντα. Τώρα δυστυχώς, βιώνουμε μια κακή περίοδο και εύχομαι σύντομα να έρθει μια καλύτερη. Η γενιά μας δεν πέρασε ποτέ κάτι τόσο σκληρό παγκοσμίως. Μακάρι να το αντιμετωπίσουμε με τη σοβαρότητα που πρέπει και να το ελέγξουμε καλύτερα».

Δείτε το βίντεο από το «Φλερτ» εδώ:

a