MEDIA

Γιώργος Τσαλίκης: «Ο καβγάς με τη Δημητρίου ήταν στημένος» (Video)

Γιώργος Τσαλίκης: «Ο καβγάς με τη Δημητρίου ήταν στημένος» (Video)

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Χιούστον το λύσαμε, ήταν το βράδυ της Παρασκευής (20/11) ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί on camera ότι ο καβγάς με την Άντζελα Δημητρίου, για τον οποίο είχε γίνει μεγάλος ντόρος, ήταν στημένος.

Ο Γιώργος Τσαλίκης λοιπόν μίλησε για την πολυσυζητημένη παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με την Άντζελα Δημητρίου πριν από ένα χρόνο και είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν τσακώθηκα ποτέ. Όλο ήταν για την τηλεθέαση. Είπαμε να διαφημίσουμε το μαγαζί που τελικά θα έμενα εγώ. Σκηνοθετήσαμε ότι θα είναι μαζί μας στο σχήμα για να μας βοηθήσει. Έγινε ντόρος και γέμισε το μαγαζί».

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τραγουδιστές ήταν να συνεργαστούν τον προηγούμενο χειμώνα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με την Άντζελα Δημητρίου να αποχωρεί ξαφνικά από το σχήμα. Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσαλίκη, όταν οι δυο του συναντήθηκαν τυχαία σε μία θεατρική παράσταση και οι τηλεοπτικές κάμερες τους πέτυχαν στο φουαγιέ, η Άντζελα αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί του.
Μάλιστα γύρισε την πλάτη της επιδεικτικά, με το σκηνικό να έχει καταγραφεί στην κάμερα. Τότε, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:
«Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα».
Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Χιούστον το λύσαμε, Φάνης Λαμπρόπουλος και Νικόλας Ράπτης πρότειναν στον Γιώργο Τσαλίκη να αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού και ο τραγουδιστής με το χιούμορ του, αλλά με μια δόση αλήθειας απάντησε:
«Τι λιγότερο έχω από την τωρινή υπουργό Πολιτισμού. Είμαστε δέκα μήνες χωρίς δουλειά από τον Φλεβάρη και δεν βλέπω κάτι να γίνεται. Δεν είναι καλή η υπουργός Πολιτισμού. Δεν τη βλέπω καν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ: