MEDIA

Big Brother: Χρήστος Βαρουξής: «Ο Πυργίδης με απογοήτευσε, πηγαίνει όπου πάει ο άνεμος»

Big Brother: Χρήστος Βαρουξής: «Ο Πυργίδης με απογοήτευσε, πηγαίνει όπου πάει ο άνεμος»

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love it, ήταν αυτή τη Δευτέρα ο Χρήστος Βαρουξής που αποχώρησε την Παρασκευή από το Big Brother.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΙ μίλησε για όλους και για όλα και δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο!

O Χρήστος Βαρουξής, μίλησε για τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα για τον Δημήτρη Πυργίδη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Είχαμε την ίδια τρέλα και με έκανε να βρω το χαμόγελό μου αν και στο τέλος, όταν βγήκα έξω με απογοήτευσαν κάποια πράγματα που είδα. Είδα κάποια βιντεάκια με τον Χρήστο Μακρίδη που με θάβανε. Ο Δημήτρης είναι πολύ καλό παιδί αλλά πάει όπου πάει ο άνεμος. Δεν μου άρεσε το σκηνικό που είχε γίνει στο δωμάτιο με τον Γρηγόρη που με έδωσε. Φερόταν διπλωματικά για να μην έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν», είπε για τον «κολλητό» του στο παιχνίδι.

Τι είπε όμως για την Ραΐσα Κόντι;

«Ήταν μια κοπέλα κοντά στην ηλικία μου, είχα μια οικειότητα, υπήρξε ωραίος χαβαλές αλλά έβλεπα ότι κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφευγαν. Βοηθούσε κι ο Big Brother που την καλούσε συνέχεια μέσα και φαινόταν λες και έχω σχέση. Και είπα μέχρι εδώ γιατί δεν το ένιωθα. Μου έλεγε “πάρε με αγκαλιά” και προσπαθούσα να το αποφύγω, δεν ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση» είπε και συνέχισε μιλώντας για την Άννα Μαρία:

«Στεναχωρήθηκα για κάποια πράγματα που είδα όταν βγήκα, πραγματικά με στήριξε και με είχε αγαπήσει, ό,τι ήταν να μου πει το έλεγε μπροστά μου. Το κλάμα της ήταν αληθινό όταν έφυγε. Το λέω κι ανατριχιάζω».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Έπεσαν κάτω από το «φράγμα» των 200 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη