VIDEO

MEDIA

Big Brother: H Ραΐσα εισέβαλε στο πλατό του Μουτσινά και έκανε προβλέψεις για τον τελικό

Big Brother: H Ραΐσα εισέβαλε στο πλατό του Μουτσινά και έκανε προβλέψεις για τον τελικό

Big Brother: Όσα αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του Big Brother.

Αιφνίδια είσοδος στο πλατό του Νίκου Μουτσινά. Λίγο πριν τον τελικό του Big Brother η Ραΐσα Κόντι μπήκε στο "Καλό Μεσημεράκι", τραγουδώντας live μπροστά στον παρουσιαστή ο οποίος και έμεινε άφωνος με την εμφάνισή της.

«'Εχω βρεθεί με την Αφροδίτη και με την Χριστίνα. Και με τον Θέμη μιλάμε», τόνισε η Ραΐσα για τα πρόσωπα που κράτησε επαφή μετά την έξοδό τους από το ριάλιτι.

Σχετικά με τον μεγάλο τελικό, η πρώην παίκτρια ξεκαθάρισε πως θα ήθελε τον Ζακ για νικητή, αν και πιστεύει ότι η μεγάλη νίκη θα πάει αλλού.

«Όλοι έχουν κάνει εκεί πέρα κωλοτούμπες και ψέματα έχουν πει και έχουν προσβάλει άτομα. Ο μόνος που δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο είναι ο Ζακ. Δεν του αρέσει να προσβάλει άλλους, δεν έχει μειώσει κανέναν, μιλάει όμορφα και έχει πολύ ανθρωπιά μέσα του, το πιστεύω... Στην αρχή μου φάνηκε πολύ ξενέρωτος γιατί ήταν και απόμακρος, αλλά εντάξει. Θα ήθελα να βγει ο Ζακ νικητής».

Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τη Ραΐσα Κόντι για το ποιος έχει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει, τότε εκείνη δεν θέλησε να απαντήσει, αφήνοντας να εννοηθεί πως η Άννα Μαρία κερδίζει την ψήφο του κοινού και για την βραδιά του μεγάλου τελικού.

«Τώρα με το ποιος πιστεύω οτι θα βγει νικητής, καλύτερα να μην το πω... Ο Θεός μαζί μας».

Δείτε το βίντεο....

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Σκληρό» lockdown στη Δυτική Αττική ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς - Όλα τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ