MEDIA

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Συνταρακτικές ανατροπές - Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Συνταρακτικές ανατροπές - Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια
Youtube

Άγριες Μέλισσες: Μυστικά από το παρελθόν αποκαλύπτονται και περιπλέκουν τις σχέσεις των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» - Όλα ανατρέπονται

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», στη συνέχεια της σειράς θα δούμε σε flash back να επιστρέφει ο Τάσος Χαλκιάς, ο πατέρας της οικογένειας των Σεβαστών.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο flash back θα μάθουμε κάποια πράγματα για το παρελθόν του Μάνου Βόσκαρη, πώς έγινε τόσο βίαιος χαρακτήρας και αδίστακτος άνθρωπος.

Στο δεύτερο flash back που έρχεται πολύ αργότερα γίνεται μια μεγάλη αποκάλυψη. Αποκαλύπτεται ένα τεράστιο μυστικό το οποίο θα ανατρέψει τα πάντα στις «Άγριες Μέλισσες» και θα εξηγηθούν οι αιτίες πολλών πραγμάτων.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου στον συνεταιρισμό επικρατεί αναβρασμός μετά την περίεργη κλοπή στο χρηματοκιβώτιο, ενώ o Κωνσταντής βλέπει πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσει απ’ τον εκβιασμό του Σωκράτη είναι ν’ ακολουθήσει το κόλπο του Δούκα. Το κόσμημα που πρόσφερε ο Μελέτης στην Πηνελόπη, θα γίνει αφορμή για να ταράξει ακόμα μια φορά τη σχέση της με τον Αλέξη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Λονδίνο: «Εκτός ελέγχου η διασπορά του κορονοϊού» - Η δραματική έκκληση του Δημάρχου