Photos & Video

MEDIA

Λουκία Πιστιόλα για Μπέζο: «Ο πιο μη κομπλεξικός άνθρωπος του θεάτρου»

Λουκία Πιστιόλα για Μπέζο: «Ο πιο μη κομπλεξικός άνθρωπος του θεάτρου»

Η Λουκία Πιστιόλα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μίλησε για όλους και για όλα!

Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για την υποκριτική, το θέατρο και τις συνεργασίες της με συναδέλφους!

Η Λουκία Πιστιόλα αναφέρθηκε και στον καλό της φίλο και συνάδελφο Γιάννη Μπέζο και τον χαρακτήρισε ως «Ο πιο μη κομπλεξικός άνθρωπος του θεάτρου».

Η ηθοποιός είπε συγκεκριμένα μιλώντας για τον Γιάννη Μπέζο: «Τι μεγάλο θέμα ένας άνθρωπος τόσο αυθεντικός, τόσο γνήσιος και αυτό να παρεξηγείται τόσο πολύ… Με πιάνει τρέλα! Ο Γιάννης είναι ο πιο γενναιόδωρος, ο πιο μη κομπλεξικός άνθρωπος του θεάτρου που ξέρω. Αυτός που δίνει τα πάντα στους συνεργάτες του. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχει έρθει χωρίς να φέρει γλυκά, φαγητά, οτιδήποτε. Τον λατρεύουν τα συνεργεία, τον λατρεύουν οι συνεργάτες… Είναι χαρά θεού τα γυρίσματα μαζί του. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος κι ένας υπέροχος φίλος. Όσο μου έχει σταθεί ο Γιάννης σε σημαντικά πράγματα της ζωής μου, ελάχιστοι άνθρωποι».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Έχω πολύ ισχυρούς φίλους και ο Γιάννης είναι ένας από αυτούς. Κάθε φορά που μιλάει ένας άνθρωπος ειλικρινά πρέπει να γίνεται όλο αυτό το πράγμα; Δεν μπορώ να το καταλάβω, πραγματικά. Ο Γιάννης είναι μια μεγάλη προσωπικότητα».

Δείτε το video με την συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη!».