MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (17.02) το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (17.02) το έπαθλο επικοινωνίας
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Ένα ακόμα αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το Survivor συνεχίζεται με την ένταση ανάμεσα στους παίκτες να έχει χτυπήσει «κόκκινο». Αυτό που προκαλεί περισσότερη εντύπωση είναι πως δεν υπάρχει κόντρα μόνο ανάμεσα σε κόκκινους και μπλε, αλλά και ανάμεσα σε παίκτες της ίδιας ομάδας.

Οι μπλε είχαν τα… πρωτεία σε αυτού του τύπου τους καυγάδες μέχρι τώρα, ενδεχομένως και γιατί είχαν συνεχόμενες ήττες σε αγωνίσματα ασυλίας, όμως, φαίνεται πως αρχίζει να υπάρχει αναταραχή και στους κόκκινους που γνώρισαν την πρώτη ήττα μετά από πέντε νίκες σε αγώνισμα για την ασυλία στο Survivor κι άρχισαν τη… γκρίνια.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, πέρα από τα εντυπωσιακά πλάνα της Ελευθερίας Ελευθερίου που έγιναν viral, παρακολουθήσαμε μια νίκη των μπλε, που έφερε τους κόκκινους σε δύσκολη θέση στο Συμβούλιου του Νησιού καθώς έπρεπε να αναδείξουν υποψήφιους προς αποχώρηση.

Πριν από τη διαδικασία της αποχώρησης από το Survivor, όμως, στο επεισόδιο της Τετάρτης (17.02) θα παρακολουθήσουμε και ένα ακόμα εντυπωσιακό αγώνισμα ανάμεσα στις δυο ομάδες. Κόκκινοι και μπλε θα παλέψουν για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Μέχρι τώρα, μόνο οι μπλε είχαν απολαύσει αυτό το έπαθλο στο φετινό Survivor, με τους κόκκινους να θέλουν πολλοί να δουν κι αυτά τα μηνύματα από τον έξω κόσμο, τους δικούς τους ανθρώπους και τους φίλους τους. Στο αγώνισμα αναμένεται να γίνει μεγάλη «μάχη», με τα spoilers να είναι πολύ… επιφυλακτικά σχετικά με το αποτέλεσμα.

Αν επαληθευτεί η πληροφορία για τη νίκη των κόκκινων, μένει να δούμε αν θα πάρουν δεύτερη χαρά και στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί, θα υπάρξει η αποχώρηση ενός παίκτη ή μιας παίκτριας από το παιχνίδι. Κι όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Survivor, υπάρχει περίπτωση μια ομάδα να χαρεί από την αποχώρηση παίκτη που ανήκει σε αυτή και όχι στους αντιπάλους…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 755 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - Στους 313 οι διασωληνωμένοι, 13 νεκροί σε 24 ώρες