MEDIA

Survivor: Ξέσπασμα Ασημακόπουλου – «Ασχολούμαστε με τον Τριαντάφυλλο που τα έχει κάνει π@@@@α»

Survivor: Ξέσπασμα Ασημακόπουλου – «Ασχολούμαστε με τον Τριαντάφυλλο που τα έχει κάνει π@@@@α»

Survivor: Χαμός στην κόκκινη καλύβα

«Μαύρο πρόβατο» έχει γίνει ο Τριαντάφυλλος τις τελευταίες μέρες στους κόκκινους. Ο «Ντάφυ» δέχεται ασταμάτητες «επιθέσεις» από τους συμπαίκτες του, με κάποιους να του έχουν γυρίσει εντελώς την πλάτη, όπως ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (14/3) είδαμε τον Κόρο να πιάνει ψάρια και να αρνείται να τα μοιραστεί με τον Τριαντάφυλλο. Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι παίκτες που απόλαυσαν το γεύμα αυτό, με τον τραγουδιστή απλά να τους κοιτάει.

Την επόμενη μέρα ο Παύλος Γαλακτερός και η Μαριάνθη Κάσδαγλη, μπροστά σε όλους τους παίκτες άλλαξαν γνώμη σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του φαγητού και αυτό προκάλεσε αντιδράσεις. Μάλιστα ο Ασημακόπουλος έγινε έξαλλος, λέγοντας που ασχολούνται με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος έχει κάνει π@@@@α το παιχνίδι και τονίζοντας πως εκείνος έχει δημιουργήσει αυτό το τεταμένο κλίμα.

Μάλιστα, μετά οι κόκκινοι κατηγόρησαν τη Μαριάνθη, λέγοντας πως βρήκε κάτι στη ζούγκλα και το έφαγε μόνη της, ενώ αν ήθελε θα το είχε μοιραστεί με τον Τριαντάφυλλο. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας το αρνήθηκε μπροστά σε όλους, όμως στην κάμερα παραδέχτηκε πως βρήκε τροφή και την έφαγε μόνη της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα πετάξετε σήμερα χαρταετό - Τα μέτρα που ισχύουν - Τι είναι ανοικτό και τι όχι