MEDIA

Survivor Spoiler 23/3: Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία σήμερα – Οι τρεις υποψήφιοι (videos)

Survivor Spoiler 23/3: Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία σήμερα – Οι τρεις υποψήφιοι (videos)

Survivor Spoiler 23/3: Θα γίνει… πανικός!

Από νωρίς σήμερα μάθαμε τα… μαντάτα στον Άγιο Δομίνικο και όταν διαβάσετε τα παρακάτω θα καταλάβετε και εσείς πως έρχεται… χαμός στο Survivor.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/3) είδαμε την κόκκινη ομάδα να επιστρέφει στις νίκες και -επιτέλους – να τρώει. Δεν ήταν μια απλή νίκη, καθώς πέρα του εύκολου σκορ (10-4), πήραν την πρώτη ασυλία και έστειλαν τους μπλε στο συμβούλιο.

Οι… αποδεκατισμένοι μπλε προσπάθησαν, όμως ήταν πολύ δύσκολο να κάνουν κάτι καθώς αγωνίστηκαν μόλις οι 6 από τους 8 που έχουν απομείνει. Η Χριστίνα Κεφαλά φορά ακόμα το ειδικό κολάρο στο λαιμό της, ενώ οι μπλε είδαν και τον Σάκη Κατσούλη να βγαίνει… off, καθώς ο τραυματισμός το πόδι αποδείχτηκε σοβαρός και έτσι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας έκανε 5 ράμματα, μένοντας στον πάγκο.

Οι εντάσεις στη μπλε ομάδα ξεκίνησαν ξανά μετά την ήττα και έτσι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, με τους τηλεθεατές να βλέπουν εικόνες από τα… παλιά. Οι πέντε εναντίον των τριών και το αντίστροφο. Ο Νίκος Μπάρτζης ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας αισθάνθηκε πιο άνετα, όμως είδε τη φίλη του Άννα Μαρία να συγκεντρώνει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και να βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση.

Το πρόβλημα πλέον είναι μεγάλο καθώς οι απουσίες και οι εντάσεις επηρεάζουν εντελώς το κλίμα στους μπλε. Τι σημαίνει αυτό; Σήμερα οι κόκκινοι κάνουν το δύο στα δύο και έρχεται το μεγάλο σοκ στους μπλε και πιο συγκεκριμένα για τον Τζέιμς!

Ο «πρίγκιπας» θα πάρει τις περισσότερες ψήφους στο συμβούλιο, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης θα δώσει ως τρίτη υποψήφια τη Χριστίνα Κεφαλά. Άραγε θα «σπάσει» η κλίκα των τριών ή θα καταφέρουν να μείνουν στο παιχνίδι και θα αποχωρήσει η Χριστίνα σε αποχώρηση που θα θυμίζει αυτή του Ταβλαδάκη;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: 206 ιδιώτες γιατροί στη «μάχη» με τον ιό - «Λεκές στο ιατρικό σώμα η επίταξη»