MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η αντίδραση του Κωνσταντή όταν μαθαίνει την αλήθεια για το φόνο του Σέργιου

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η αντίδραση του Κωνσταντή όταν μαθαίνει την αλήθεια για το φόνο του Σέργιου

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες» - Το ΣΟΚ του Κωνσταντή - Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Μία από αυτές είναι και η αποκάλυψη της αλήθειας για τον φόνο του Σέργιου.

Ο Νικηφόρος, πάνω σε ένα πολύ μεγάλο ξέσπασμα που θα κάνει στις Άγριες Μέλισσες, σύμφωνα με την εκπομπή το «Πρωινό», θα αποκαλύψει στον Κωνσταντή τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα του φόνου του Σέργιου. Δηλαδή, ότι συμμετείχαν και οι τρεις στη δολοφονία.

Φυσικά, η Δρόσω είχε τη μικρότερη συμμετοχή γιατί παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και οι δύο αδελφές πήγαν να την προστατεύσουν. Ωστόσο, συμμετείχε και εκείνη στο φόνο του Σέργιου. Αυτό θα κάνει τον Κωνσταντή να «χάσει τη γη» κάτω από τα πόδια του, θα πάθει πάρα πολύ μεγάλο σοκ. Πηγαίνει και βρίσκει τη Δρόσω και της ανακοινώνει ότι χωρίζουν.

Ποιο είναι το περίεργο σε όλη αυτή την ιστορία; Ότι ο χωρισμός αυτός δεν θα είναι οριστικός, γιατί ο Κωνσταντής έχει ακόμα έντονα και ισχυρά αισθήματα για την Δρόσω. Θα προσπαθήσουν, παρ΄ όλη αυτή την αντίξοη κατάσταση, να είναι και πάλι μαζί.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η κίνηση της Ασημίνας που ανατρέπει τα δεδομένα

Υπενθυμίζεται ότι οι εξελίξεις στο Διαφάνι αναμένονται άγριες, καθώς τα επόμενα επεισόδια, δείχνουν πως ορισμένοι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι να φέρουν την σύγκρουση στα άκρα, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Η Ασημίνα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα, όταν μαζί με την Δρόσω θα διεκδικήσουν τον μικρό Σέργιο, αλλά ο Νικηφόρος μετά την επιστροφή της Ασημίνας δεν επιτρέπει στον μικρό να δει την μητέρα του.

Έτσι, η Ασημίνα όχι μόνο δεν θα παραδώσει τα «όπλα», αλλά θα πάει στο σπίτι των Σεβαστών και θα βάλει «μπουρλότο», καθώς θα ειπωθούν πολύ βαριές κουβέντες.

Στα άκρα θα οδηγηθεί η κατάσταση, όταν ο Νικηφόρος παραβαίνει την εντολή του δικαστηρίου και δεν αφήνει τον μικρό Σέργιο να πάει στο σπίτι των Σταμίρηδων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Κωδικός «ελεγχόμενη αποσυμπίεση»: Οι τελευταίες σκέψεις για εμπόριο, σχολεία, εστίαση