MEDIA

Survivor Spoiler: «Βόμβα» στο reality - Αποχωρεί ή όχι οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος;

Survivor Spoiler: «Βόμβα» στο reality - Αποχωρεί ή όχι οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος;

Survivor Spoiler: Μια βόμβα... μεγατόνων ετοιμάζεται να «εκραγεί» στον Άγιο Δομίνικο, με τον Τριαντάφυλλο στο επίκεντρο!

Είναι ο παίκτης του φετινού Survivor ο οποίος έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα... φώτα με τη συμπεριφορά του. Ο λόγος φυσικά για τον Τριαντάφυλλο, γύρω από το όνομα του οποίου, τις τελευταίες ώρες, υπάρχει έντονη φημολογία πως αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι!

Ο Τριαντάφυλλος περνάει δύσκολες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, καθώς οι συμπαίκτες του τον έχουν κάνει πέρα από την ομάδα. Στήριγμά του είναι μόνο ο Αλέξης Παππάς από τους Μπλε.

Αυτή η απομόνωση από τους υπόλοιπους σε συνδυασμό με μερικούς τραυματισμούς έχει φέρει τον τραγουδιστή στα όριά του και σύμφωνα με τις φήμες και εκτός παιχνιδιού.

Ποια είναι η πραγματικότητα όμως;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», την είδηση αυτή διέψευσε η ίδια η Δήμητρα Σιαμπάνη, σύζυγος του τραγουδιστή, η οποία, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως δεν είναι καθόλου ενοχλημένη με τα πλάνα και το μοντάζ που βλέπει στο ριάλιτι, αλλά το μόνο που τη στενοχωρεί, είναι οι στιγμές που βλέπει μόνο του τον σύντροφό της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός 36χρονος Λοχαγός