MEDIA

Survivor: «Εκρηκτικό» συμβούλιο – Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor

Survivor: Οι κόκκινοι πήραν το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας – Ποιος είναι το φαβορί για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor χωρίς εντάσεις, παιδί χωρίς παιχνίδι. Σε ακόμα ένα επεισόδιο, είδαμε κάποιους παίκτες να ρίχνουν τα «πυρά» σε άλλους, παίκτες της μία ομάδας να υποστηρίζουν παίκτες της άλλης και γενικά ένα μικρό… μπάχαλο που κορυφώθηκε στο συμβούλιο του νησιού.

Μετά το 1-0 της μπλε ομάδας τη Δευτέρα (5/4), οι κόκκινοι ήταν με την πλάτη στον τοίχο και τα έδωσαν όλα για να μην χάσουν και άλλη ασυλία. Στο τέλος τα κατάφεραν και με 10-5 έστειλαν τους μπλε για να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού.

Πριν και μετά το αγώνισμα, αλλά και στο συμβούλιο, ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν σταμάτησε την «επίθεση» στον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά. Ο «Ντάφυ» ήταν πιο ήσυχος στο χθεσινό επεισόδιο, όμως ο Αλέξης έριξε τα βέλη του, για πρώτη φορά τόσο έντονα, με τον Τζέιμς να είναι αποδέκτης. Μάλιστα, τόνισε πως δεν πρέπει ο Ηλίας, που είναι στην ομάδα του, να κάνει παρέα με τον «πρίγκιπα» καθώς θα του αλλάξει τα μυαλά και θα τον επηρεάσει.

Σε κομμάτι της ψηφοφορίας, ο Ηλίας Μπόγδανος ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, ψήφισε τον Αλέξη Παππά, ενώ στη μπλε ομάδα η Χριστίνα Κεφαλά βγήκε υποψήφια μετά τη ψηφοφορία των παικτών. Η τετράδα «έκλεισε» με τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος ψηφίστηκε από τον Κόρο που νωρίτερα είχε κερδίσει το κολιέ της ασυλίας.

Άρα Τριαντάφυλλος, Αλέξης, Χριστίνα και Κώστας είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, ο «Ντάφυ» έχει φανατικό κοινό οπότε φαντάζει πολύ δύσκολο να φύγει.

Από την άλλη, ο Αλέξης δημιουργεί κάποιες ίντριγκες με τα λόγια του στο παιχνίδι που άλλοι αγαπούν και άλλοι μισούν. Ένα μικρό πλεονέκτημα το έχει απέναντι στους παίκτες της μπλε ομάδας. Έτσι φαίνεται πως τα πάντα θα κριθούν ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδα, εκτός και αν σκάσει η μεγάλη «βόμβα» απόψε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Σήμερα «κληρώνει» για το άνοιγμά τους – Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις το Πάσχα