MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τα πάνω - κάτω στο Διαφάνι - Χωρισμός «βόμβα» (vid)

Άγριες Μέλισσες spoiler
Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Έναν μεγάλο χωρισμό πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» - Αλλάζουν ξανά οι ισορροπίες στο Διαφάνι

Η Πηνελόπη προσπάθησε πολύ για να ξεφύγει από τον Μελέτη. Ο Μελέτης είναι ο μεγάλος της έρωτας, αλλά η συγγένεια ανάμεσά τους δεν τους αφήνει να προχωρήσουν μαζί στη ζωή. Από την άλλη, ο Αλέξης Γραμματικός είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να της κεντρίσει το ενδιαφέρον μετά τον Μελέτη.

Τελικά η Πηνελόπη αφοσιώθηκε στον σύζυγό της και έμεινε έγκυος, γεγονός που έφερε μεγάλη χαρά στο σπίτι των Σεβαστών. Ωστόσο, θα χάσει το παιδί που κυοφορεί, κάτι που θα φέρει αναταράξεις στη σχέση με τον Γραμματικό.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Χωρισμός «βόμβα»

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Τετάρτη (07/4) δόθηκε ένα spoiler για τη συνέχεια της ιστορίας του Αλέξη Γραμματικού με την Πηνελόπη Σεβαστού της σειράς «Άγριες Μέλισσες». H Πηνελόπη εγκαταλείπει τον Αλέξη Γραμματικό, φεύγει και γυρίζει στο πατρικό της.

Ο εισαγγελέας, που έπαιξε κομβικό ρόλο στην καταδίκη του Βόσκαρη και τη δικαίωση της Ελένης, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την απόφασή της. Δεν την καλοδέχονται ούτε οι Σεβαστοί στο σπίτι τους καθώς φοβούνται ότι θα ανάψει ξανά η φλόγα του έρωτα της Πηνελόπης για τον Μελέτη.

Σίγουρα θα υπάρξει μια συνάντηση μεταξύ του Μελέτη και της Πηνελόπης. Θα ειπωθούν κάποια αποκαλυπτικά πράγματα και εκεί ο Μελέτης παίρνει ελπίδες για επανασύνδεση. Η Πηνελόπη προσπαθεί να συγκρατήσει τα αισθήματά της και θα δούμε αν θα τα καταφέρει στις «Άγριες Μέλισσες».

Δείτε το βίντεο:

Η Ασημίνα καταρρέει μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Τετάρτης (07/04).

Η Ασημίνα είναι καταρρέει μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Η θλίψη του Μιλτιάδη, μετά την εξέλιξη με τον Ευτύχη, θα βρει διέξοδο, ξεσπώντας πάνω στον Δούκα καθώς ανακαλύπτουν ότι τους έχει ξεγελάσει.

Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδελφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα τα καταφέρει; Απ’ την άλλη, ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του, ακόμα και με την Αγορίτσα, καθώς όλοι τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κυπαρισσία Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Τον σκότωσε γιατί δεν του συνέδεσε το κινητό–Θρήνος για τον 39χρονο