MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σύγκρουση μεγατόνων - Αλλάζουν τα πάντα στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες spoiler

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Όλες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1 - Έρχεται η μεγαλύτερη σύγκρουση στην οικογένεια των Σεβαστών

Δούκας και Νικηφόρος σε πόλεμο μέχρι τέλους στις Άγριες Μέλισσες.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Δούκας, σίγουρος πια για την προδοσία του Νικηφόρου που τον έστειλε 6 χρόνια στην εξορία και στον εισαγγελέα, ετοιμάζει πολύ σκληρή τιμωρία για τον γιο του.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή το «Πρωινό» θα γίνει ένα μεγάλο οικογενειακό συμβούλιο κατά τη διάρκεια του οποίου όλοι οι Σεβαστοί θα στρέψουν την πλάτη τους στον Νικηφόρο. Μάλιστα η Μυρσίνη για πρώτη φορά εγκαταλείπει το παιδί της.

Ο Νικηφόρος δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Ο ίδιος θα προσπαθήσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο να δελεάσει τον Κωνσταντή για να τον πάρει με το μέρος του.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Δευτέρα 12 Απριλίου

Ο Κωνσταντής συντετριμμένος από τα όσα έχει μάθει, προσπαθεί να το διαχειριστεί, ενώ ο Νικηφόρος έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο το συνεταιρισμό. Πώς θα το πάρει ο Μιλτιάδης μετά το τελεσίγραφο που έδωσε στον ανιψιό του;

Όμως το σπίτι των Σεβαστών έχει να διαχειριστεί μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που θα τους ενώσει για λίγο σαν μία γροθιά. Ο Γραμματικός συνδέει το Μελέτη με τους Άβαντες τους οποίους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως η βοήθεια του είναι χρήσιμη για να φτάσει στο δολοφόνο του Θέμελη. Ο Προκόπης συγκρούεται με τον ξάδερφό του καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα. Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο στο χωριό ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για το γάμο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.