MEDIA

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (13.04) την ασυλία – Μεγάλη ανατροπή στους υποψήφιους

Survivor Spoiler
ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Ο τρομακτικός τραυματισμός του Ηλία Μπόγδανου, το δεύτερο αγώνισμα ομαδικής ασυλίας και η μεγάλη ανατροπή με την ατομική και τους υποψήφιους.

Επεισόδιο – «φωτιά» απόψε στο Survivor, όπου θα τα δούμε… όλα. Ήδη έχετε πληροφορηθεί για τον σοβαρό τραυματισμό του Ηλία Μπόγδανου, που έκανε τους πάντες να «παγώσουν» στον Άγιο Δομίνικο καθώς χρειάστηκε ασθενοφόρο για να διακομιστεί σε νοσοκομείο και να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, αλλά και αρκετά ακόμα από όσα έχουν γίνει στις δυο ομάδες και έχουν φέρει νέες αναταραχές.

Οι αποκαλύψεις είναι συνεχείς και μετά τα τελευταία επεισόδια ακόμα και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, αναφέρθηκε με έντονο τρόπο στη συμπεριφορά των παικτών του φετινού Survivor.

Την ίδια στιγμή, στο επίκεντρο έχουν περάσει ξανά οι σχέσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, με τη μητέρα της παίκτριας της μπλε ομάδας να «ξεσπά» και να υποστηρίζει πως πλέον στο Survivor όλα γίνονται για την… τηλεθέαση. Θέση πήρε και η Χριστίνα Κεφαλά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Σάκη, και γενικότερα στον Άγιο Δομίνικο έχουν γίνει μια… ωραία ατμόσφαιρα!

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (13.04)

Παρόλα αυτά, το αγώνισμα ασυλίας είναι αυτό που θα κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του Survivor. Η μπλε ομάδα θέλει να προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς από τους κόκκινους, αφού στον πρώτο αγώνα για την ασυλία ηττήθηκε κατά κράτος και έχει ήδη βγει υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος. Θυμίζουμε ότι τα δυο κορίτσια που έχουν παραμείνει στην ομάδα, Ελένη Χαμπέρη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν γίνεται να ψηφιστούν για να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις ομάδες.

Οι μπλε, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τα δώσουν όλα και θα πάρουν τη νίκη στη δεύτερη ασυλία. Έτσι, θα γίνει το 1-1 στον Άγιο Δομίνικο και οι κόκκινοι είναι αυτοί που θα πάνε σε διαδικασία για την ατομική ασυλία και για την ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού, έτσι ώστε να αναδειχθούν οι υποψήφιοι και από τη δική τους πλευρά.

Η μεγάλη ανατροπή και οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα δούμε μια τεράστια ανατροπή. Παρά τον σοβαρό του τραυματισμό, ο Ηλίας Μπόγδανος φέρεται να επιστρέφει κανονικά στον στίβο μάχης και να διεκδικεί την ατομική ασυλία, την οποία και θα κερδίσει! Έτσι, πέρα από τον Τριαντάφυλλο που και πάλι θα ψηφιστεί και θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση για 7η φορά στο φετινό παιχνίδι, θα υπάρξει μια ακόμα υποψήφια και αυτή θα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου μετά από υπόδειξη του Ηλία.

Από πλευράς μπλε ομάδας, θυμίζουμε, το κολιέ της ασυλίας έχει κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης. Έτσι, θα «δώσει» τον Παύλο Γαλακτερό για να συμπληρωθεί το καρέ των υποψήφιων προς αποχώρηση. Αυτοί θα είναι οι Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Κώστας Παπαδόπουλος και Παύλος Γαλακτερός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βατόπουλος στο Newsbomb.gr: Η επιδημία δεν έχει «κοπάσει» - Τι είπε για το Πάσχα