MEDIA

Survivor: «Βόμβα» στο παιχνίδι - Γιατί δεν γίνεται να αποχωρήσει οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος Survivor

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από τον κόσμο να μην το στηρίξει όμως αυτό έγινε. Μπορεί να φύγει οικειοθελώς; Πολύ δύσκολο! 

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ακούσαμε τον Τριαντάφυλλο να λέει πως κουράστηκε να χάνει η ομάδα του και πως θέλει να μην τον στηρίξει ο κόσμος, ώστε να αποχωρήσει και οι κόκκινοι να γίνουν πιο δυνατοί.

Αυτό, τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα, δεν θα συμβεί καθώς ο κόσμος ψήφισε και ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται εκτός Survivor.

Πολλοί ήταν εκείνοι στα social media που αναρωτήθηκαν αφού τα πιστεύει αυτά ο Τριαντάφυλλος, γιατί δεν αποχωρεί από μόνος του. Αυτό -τελικά- όμως δεν είναι εύκολο να συμβεί!

Η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αποκάλυψε έναν από τους όρους που έχουν στο 38 σελίδων συμβόλαιών τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, αν αποχωρήσει κάποιος παίκτης οικειοθελώς, τότε η παραγωγή μπορεί να κρατήσει το 50% των κερδών του, αλλά και ο παίκτης θα αναγκαστεί να πληρώσει και τα ξενοδοχεία.

Ο Ατζούν αυτό δεν το έχει εφαρμόσει ποτέ όμως. Για παράδειγμα ο Πάνος Καλίδης που αποχώρησε μόνος τους, πήρε κανονικά τα λεφτά του, όμως σε κάθε περίπτωση η παραγωγή έχει το δικαίωμα να το πράξει.

Έτσι ο Τριαντάφυλλος ο οποίος έχει κερδίσει περισσότερα από 100.000 ευρώ από τις τόσες βδομάδες που βρίσκεται στο παιχνίδι, αν αποχωρήσει οικειοθελώς, ίσως χρειαστεί να δώσει τα μισά του λεφτά, κάτι το οποίο σίγουρα δεν τον συμφέρει καθόλου.

Δείτε τι ακριβώς ισχύει με αυτή τη ρήτρα στο παρακάτω βίντεο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού: «Όχι» στο άνοιγμα από τους λοιμωξιολόγους - «Κλείδωσε» το Πάσχα στην πόλη