MEDIA

Άγριες μέλισσες Spoiler: Το τραγικό γεγονός που οδηγεί και πάλι τον Νικηφόρο πίσω στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler

Άγριες μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος φεύγει για τη Λάρισα, αλλά κάτι τον αναγκάζει να επιστρέψει στο Διαφάνι στις «Άγριες Μέλισσες» - Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, με τον Δούκα να βρίσκεται αντιμέτωπος με τα παιδιά του.

Ο Δούκας μένει χωρίς συμμάχους και φωνάζει στα παιδιά του εκτός εαυτού: «Τσιράκια και υπηρέτες... αυτή την ιδέα έχετε για τον εαυτό σας;». Η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι. Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει τον Συνεταιρισμό από την τυραννία του Δούκα, παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους.

Άγριες μέλισσες Spoiler: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Σύμφωνα με την εκπομπή το «Πρωινό», ο Νικηφόρος θα φύγει από το σπίτι των Σεβαστών και θα πάει με το παιδί στη Λάρισα. Τελικά η Ασημίνα δεν θα τον ακολουθήσει και απορρίπτει την πρότασή του. Αυτό φέρνει μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Τους καβγάδες «πληρώνει» ο μικρός Σέργιος που είναι πολύ δυστυχισμένος. Δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον και περιμένει τη μία φορά την εβδομάδα που θα επιστρέφει στο Διαφάνι για να δει τη μητέρα του και τις θείες του. Οι δύο πλευρές τελικά θα οδηγηθούν στα δικαστήρια για την επιμέλεια του μικρού Σεργίου.

Δρόσω και Ασημίνα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όμως ένα απρόοπτο γεγονός, ένα δυσάρεστο περιστατικό, θα αναγκάσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο Διαφάνι και θα δούμε αν θα είναι μόνιμα ή προσωρινά.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού: Πότε και για ποιους επιτρέπεται – Τα δικαιολογητικά