MEDIA

Survivor: «Χείμαρρος» ο Ασημακόπουλος – «Θέλουν να το παίξουν Βαλαβάνη-Βασάλος» (video)

Survivor: «Χείμαρρος» ο Ασημακόπουλος – «Θέλουν να το παίξουν Βαλαβάνη-Βασάλος» (video)

Survivor: Έξαλλος ο Γιώργος Ασημακόπουλος, έσταξε φαρμάκι για τη σχέση Σάκη και Μαριαλένας

Εδώ και μεγάλο διάστημα βλέπουμε τον Σάκη και τη Μαριαλένα να έχουν έρθει πολύ κοντά στο Survivor. Δεν γνωρίζουμε φυσικά αν έχουν σχέση, πάντως οι δύο παίκτες έχουν αναφέρει πως έχουν μία πολύ καλή φιλική επαφή.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά τη «βόμβα» που έριξε τη Δευτέρα και ψήφισε τον Σάκη Κατσούλη για υποψήφιο προς αποχώρηση, κατηγορήθηκε για στρατηγική και στο χθεσινό (18/5) επεισόδιο, τον ακούσαμε να μιλά με σκληρά λόγια για τους Σάκη και Μαριαλένα, λέγοντας πως είναι μία ψεύτικη σχέση που από πίσω της κρύβει στρατηγική.

«Τα παιδιά έχουν πολλή στρατηγική και το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Είναι πολύ ψεύτες, δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου αυτό. Αυτός έχει μελετήσει τα πάντα. Ο Σάκης πριν μπει, παρακολουθούσε Survivor και ξέρει κάθε σπιθαμή. Εννοείται είναι μελετημένος. Είναι όλα μελετημένα. Μπράβο του, του το δίνω. Τα κάνει τέλεια. Και το παραμυθάκι του Σάκη και της Μαριαλένας, τι είναι έρωτας; Αυτοί θα βγουν έξω και ούτε καν θα μιλάνε. Θέλουν να το παίξουν Βαλαβάνη-Βασάλος. Θα το πιστέψει και φέτος ο κόσμος;» είπε με νόημα ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβολιασμοί: Ανοίγει η συζήτηση για την «υποχρεωτικότητα» - Ποιοι θα ακολουθήσουν την ΕΜΑΚ