MEDIA

Survivor: Οι μπλε «γύρισαν τη μπιφτέκα» για τον Τριαντάφυλλο – Έγινε «άξιος» από «καραγκιόζης»

Survivor μπλε

Νέα ανατροπή στο Survivor απέναντι στον Τριαντάφυλλο

Μια νίκη των μπλε αποδείχθηκε αρκετή για να αλλάξει το κλίμα για τον Τριαντάφυλλο ο οποίος μέσα σε ένα 24ωρο έγινε «άξιος» από «καραγκιόζης», όπως είχε ακουστεί στο επεισόδιο της Κυριακής.

Πρωταγωνίστρια στην αλλαγή η Καρολίνα Καλύβα η οποία μετά τη νίκη των «μπλε» στον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας είπε ότι για τον «Ντάφυ» ότι θα πρέπει να αλλάξει ο τίτλος καραγκιόζης που του είχε «απονεμηθεί» μια ημέρα νωρίτερα από τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Είχε προηγηθεί η αυτοκριτική του Τριαντάφυλλου για την ήττα των κόκκινων και η στεναχώρια του για το γεγονός ότι για μια ακόμη φορά δεν θα επικοινωνούσε με τους δικούς του.

«Είμαι ο πιο ανάξιος εδώ μέσα» είπε ο 43χρονος τραγουδιστής, με τον Γιώργο Λιανό αλλά και τον Σάκη Κατσούλη να διαφωνεί μαζί του.

Ωστόσο νωρίτερα ο Σάκης είχε επικρίνει την αρνητικότητα του Τριαντάφυλλου, ζητώντας από τον τραγουδιστή να μην τα παρατάει ποτέ και να μην τους... ξενερώνει.

Η αλλαγή στάσης των μπλε απέναντι στον Τριαντάφυλλο σχολιάστηκε από τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος τους κατηγόρησε για απουσία ευγενούς άμιλλας ενώ αδικία προς το πρόσωπο του «Ντάφυ» είδε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία προανήγγειλε ότι οι «amigos» θα τη βρουν απέναντί τους.

Στα αγωνιστικά οι μπλε αξιοποίησαν την κούραση του Σάκη και την κακή ημέρα του Τριαντάφυλλου και έμειναν μπροστά σε όλο τον αγώνα με την Καρολίνα Καλύβα να γράφει το τελικό 10-5 απέναντι στην Ελένη Χαμπέρη.

Οι μπλε υποστήριξαν ότι ο αγώνας ήταν δίκαιος με τον Κόρο να κατηγορεί τους κόκκινους ότι δεν ξέρουν να χάνουν.

Αφού έφαγαν κοτόπουλο οι μπλε επικοινώνησαν με τους δικούς τους ανθρώπους με την Καρολίνα να λυγίζει ακούγοντας τον πατέρα της και τον αδελφό της ενώ παρόμοια ήταν και η αντίδραση του Ηλία Μπόγδανου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυστηρές κυρώσεις αποφάσισαν οι «27» ηγέτες: Μπλοκάρουν τη Λευκορωσία από τον εναέριο χώρο της ΕΕ