MEDIA

Survivor: Το πρώτο μήνυμα του Τριαντάφυλλου στα social μετά την αποχώρησή του

Survivor Τριαντάφυλλος

Survivor: Τι ανέβασε ο τραγουδιστής στο Instagram

Ο Τριαντάφυλλος ήταν εκείνος που αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το Survivor έπειτα από σχεδόν έξι μήνες παραμονής του.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (6/6), είδαμε τους «Amigos» να γλεντάνε με… θεατρικό την αποχώρηση του τραγουδιστή, ενώ από την άλλη Σάκης και Μαριαλένα ξέσπασαν σε κλάματα.

Το βράδυ ο «Ντάφυ» πήρε το κινητό στα χέρια του και ανέβασε το πρώτο του post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αρχικά ανέβασε βίντεο, με τον τραγουδιστή να έχει νέο look και να αναφέρει πως θα γυρίσει στην Ελλάδα σήμερα το μεσημέρι:

«Μετά από μισό χρόνο πήρα ξανά το κινητό στα χέρια μου και σας μιλάω. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα μας, δεν ξέρω τίποτα… Πήγα κουρεύτηκα και ξυρίστηκα. Αύριο 16:10 θα είμαι στο Ελευθέριος Βενιζέλος, πρώτα ο Θεός. Εύχομαι να με αγαπάτε και να με θέλετε.», είπε ο Τριαντάφυλλος στο Instagram.

Τριαντάφυλλος
Ανανεωμένος ο Τριαντάφυλλος

Στη συνέχεια ανέβασε και δεύτερο story το οποίο είχε να κάνει με τον φίλο του Σάκη Κατσούλη και την ατομική ασυλία που κέρδισε χθες. Βέβαια σε αυτό έγραψε ότι γυρίζει 15:10 και όχι 16:10 όπως είχε πει αρχικά, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Τριαντάφυλλος
Το στόρι-αφιέρωση στον Σάκη Κατσούλη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προνόμια για τους εμβολιασμένους: Οι προτάσεις στο τραπέζι για self test, μάσκα, εστίαση, ταξίδια