MEDIA

Survivor Spoiler 14/6: Αυτός κερδίζει την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 14/6: Αυτός κερδίζει την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 14/6: Επιστροφή στα… δύσκολα για τους 6 εναπομείναντες παίκτες. Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Στο χθεσινό (13/6) του Survivor, είδαμε την Καρολίνα να αποχωρεί από το παιχνίδι, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους ανάμεσα σε Ελένη και Μαριαλένα.

Απόψε πάμε στα φρέσκα… κουλούρια, καθώς οι έξι παίκτες θα διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ενώ θα δούμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, βλέπουμε τη Μαριαλένα και τον Ασημακόπουλο να έρχονται σε αντιπαράθεση και ο λόγος είναι η συμπεριφορά των «Amigos» μετά την αποχώρηση της Καρολίνας.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τα spoilers κάνουν λόγω για ακόμη μία επικράτηση του Σάκη Κατσούλη. Ο Ευβοιώτης φαίνεται πως θα κερδίσει άλλη μία ατομική ασυλία και το σίγουρο είναι πως δεν θα ψηφίσει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα τα spoilers, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 472 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 18 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 353 οι διασωληνωμένοι