MEDIA

Survivor: Η μητέρα της Μαριαλένας ξεσπά – «Αν κάνει κάτι με τον Σάκη θα είναι άξια της μοίρας της»

Survivor: Η μητέρα της Μαριαλένας ξεσπά – «Αν κάνει κάτι με τον Σάκη θα είναι άξια της μοίρας της»

Survivor: Όλα όσα είπε η Γεωργία Χαραλαμποπούλου στο «Πρωινό»

Η Μαριαλένα πήρε την τρίτη θέση στο Survivor, ενώ απόψε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός ανάμεσα σε Σάκη και Ηλία.

Το πρωί της Δευτέρας (5/7) η μητέρα της, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μίλησε στο «Πρωινό» με σκληρά λόγια για τον Σάκη Κατσούλη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να τον δει νικητή.

«Δεν είναι μαζί με τον Σάκη η Μαριαλένα. Τη ρώτησα. Μου είπε πως είδε ένα γνωστό της και προσπαθούσα να επιβιώσουν. Αυτό που βγήκε έξω παρεξηγήθηκε. Αλλά είπε πως δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Έτσι όπως το είπε όμως, νομίζω όχι.

Ο Τριαντάφυλλος είπε τα δικά του ότι θα τους παντρέψει. Όταν του είπα ναι κουμπάρε, αυτό ήταν ειρωνικό. Δε ξέρω τι θα γίνει με τον Σάκη. Νομίζω χώρια θα κοιμούνται από εδώ και στο εξής. Δε νομίζω να βγει ερωτικό πάλι. Αν κάνει κάτι ξανά με τον Σάκη η Μαριαλένα θα είναι άξια της μοίρας της. Αυτό θα της πω. Δεν τον πιστεύω πια.

Δεν μου είπε κάτι η Μαριαλένα. Δέχτηκα πολλές επιθέσεις για όσα είπα για τον Σάκη. Δε γουστάρω να βγαίνω στα κανάλια. Άκουσα μερικά πράγματα προσωπικά της Μαριαλένας. Έβαζε η πλευρά του Σάκη Κατσούλη φίλους της για να μη βγούνε αυτοί.

Εγώ βγαίνω και λέω την αλήθεια, λέω το δίκιο. Η αλήθεια μου είναι ότι… Δε θέλω να πω, θα γίνω πολύ κακιά. Δεν ανακατεύτηκα ποτέ στη ζωή της Μαριαλένας, αλλά όταν βλέπω ότι την κοροϊδεύουν, γίνομαι σκυλί να τους φάω. Δε βάζω άλλους για να καλυφθώ εγώ και να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου.

Αν ήταν σωστοί θα με κοίταζαν στα μάτια. Όπως όταν βγει ο Κατσούλης θα τον κοιτάξω στα μάτια. Αρκεί να τη σεβαστεί, όπως τον σεβάστηκε και αυτή. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη με την άλλη πλευρά, γιατί κρατάνε την αξιοπρέπεια τους και εγώ έχω ξεκατινιαστεί για να πω την αλήθεια μου.

Έχω εκνευριστεί. Τα προσωπικά θέματα των παιδιών τα ήξεραν οι γονείς τους και έβαζαν φίλους τους να μου επιτίθενται εμένα και αυτοί να μη βγαίνουν να μιλάνε. Ο Σάκης ηταν απόλυτος. Όταν χώρισαν την είχε μπλοκάρει από παντού. Μην μου πεις ότι την αγάπησε ξαφνικά. Έχω εκνευριστεί πάλι», είπε μεταξύ άλλων, η μητέρα της Μαριαλένας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γκίκας Μαγιορκίνης: Έως 262% η αύξηση των κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα – Πώς θα μπει «φρένο»