MEDIA

Mad Clip: Το βίντεο με τα συγκλονιστικά λόγια του που έγινε viral μετά το τροχαίο δυστύχημα

Mad Clip: Το βίντεο με τα συγκλονιστικά λόγια του που έγινε viral μετά το τροχαίο δυστύχημα

Mad Clip: «Δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα είναι η τελευταία μέρα μας», έλεγε ο 34χρονος

Θλίψη έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του Mad Clip σε ηλικία 34 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατα κόσμο Πήτερ Αναστασόπουλου προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της Λεωφόρου Αθηνάς, εξω απο την Εκκλησία της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει στα social media ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον Mad Clip να αναφέρει, μεταξύ άλλων σε παλιότερη ανάρτησή του, ότι «δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα είναι η τελευταία μέρα μας».

«Μπορεί οι περισσότεροι να τα ξέρουμε αυτά, αλλά ας τα ξαναπούμε για να μην ξεχνιόμαστε. Μην παίρνουμε τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή που έχουμε. Μην ντρεπόμαστε να λέμε στον άνθρωπο που είναι δίπλα μας ότι τον αγαπάμε. Μην ντρεπόμαστε να κάνουμε κάτι καλό για τον άνθρωπό μας, για τους φίλους μας, για την οικογένειάς μας. Επειδή, κακά τα ψέματα, δεν ξέρουμε ποτέ, πότε θα είναι η τελευταία μας μέρα. Αυτό ήθελα να σας πω», ήταν τα λόγια του Mad Clip.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Εκρηκτικό «κοκτέιλ» ακρίβειας απειλεί νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Mad Clip: Το «αντίο» της συντρόφου του Άννας Μαρίας Ηλιάδου