MEDIA

GNTM 4: Αυτή είναι η τελική 20αδα – Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί!

GNTM 4: Αυτή είναι η τελική 20αδα – Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί!

GNTM 4: «Βόμβα» με το… καλημέρα στο ριάλιτι μοντέλων

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/9), είδαμε να ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση του bootcamp, με τα 42 επίδοξα μοντέλα να φωτογραφίζονται στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου πλένοντας ένα αυτοκίνητο και κάνοντας σέξι πόζες.

Μετά την ολοκλήρωση της φωτογράφισης, μάθαμε τα 20 μοντέλα που θα μπουν στο σπίτι του GNTM ενώ είδαμε και μία μεγάλη έκπληξη!

Ο Ιάσωνας Λάιος είχε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί από τις auditions, καθώς έχει ασχολείται επαγγελματικά με το modelling. Ο Ιάσωνας δέχθηκε μία μεγάλη πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM.

Αυτή είναι η τελική 20αδα

Έτσι φέτος στο GNTM θα δούμε την Αγάπη, τον Αγγαίο, τον Βασίλη, τη Μαρία, την Άννα, την Κυβέλη, τον Ηλία, τον Ναπολέων, τη Στέλλα, την Ειρήνη, τον Θοδωρή, την Ιωάννα, τον Ντίνο, τη Ραφαέλα, τον Στέλιο, τον Γιάννη, την Όλγα, τον Θάνο, τη Μελίνα και τον Κωνσταντίνο.

Παράλληλα, φέτος υπάρχουν για πρώτη φορά δυο επιλαχόντες, οι οποίοι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να κληθούν από την παραγωγή για να μπουν στο ριάλιτι μόδας. Ο λόγος για τη Μαρία και τον Κλαυδιανό, που τα πήγαν πολύ καλά στο σετ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Belh@rra: Ιστορική μέρα για τη Διπλωματία και τις Ένοπλες Δυνάμεις – Πώς οι Γάλλοι κέρδισαν τη μάχη

Γιατί ο ληστής με το τατουάζ έπαιρνε ταξί οπλισμένος σαν «αστακός»

The Voice: Γιος πασίγνωστου τραγουδιστή ανέβηκε στη σκηνή και σάρωσε τα πάντα (video)