MEDIA

«Kitchen Lab»: Πρεμιέρα το Σάββατο 2 Οκτωβρίου

«Kitchen Lab»: Πρεμιέρα το Σάββατο 02 Οκτωβρίου

Ο Άκης Πετρετζίκης ανοίγει το «Kitchen Lab», το… εργαστήρι μαγειρικής του, κι επιστρέφει στην πιο αγαπημένη μαγειρική εκπομπή της τηλεόρασης.

Δημιουργικός, πανέτοιμος κι ευδιάθετος, μοιράζεται με τους τηλεθεατές τις πιο λαχταριστές κι ευφάνταστες συνταγές, μαγειρεύει τα πιο νόστιμα και απολαυστικά φαγητά, προτείνει τα πιο ξεχωριστά πιάτα. Στο ανανεωμένο «Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40 στον Alpha, οι γεύσεις συναγωνίζονται η μία την άλλη, η πρωτoτυπία τη δεξιοτεχνία και την έμπνευση, με τον Άκη να δημιουργεί τα πιο απίθανα και ζηλευτά γεύματα.

Από το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.40, ο Άκης μας προσκαλεί να «ταξιδέψουμε» μαζί του σε έναν από τους πιο δημιουργικούς προορισμούς του κόσμου, στην κουζίνα, κι υπόσχεται να μας αποκαλύψει όλα του τα μυστικά!

Το μενού του πρώτου επεισοδίου, του Σαββάτου, είναι ιδιαίτερο, πικάντικο και funky, αφού μιλάμε για τραγανά ρολάκια με μανιτάρια, ένα ορεκτικό νόστιμο και λαχταριστό. Μια συνταγή με εύστοχους συνδυασμούς υλικών και με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης προτείνει κάτι λίγο πιο spicy και φτιάχνει μια γαριδομακαρονάδα που ναι μεν είναι πικάντικη, αλλά ταιριάζει πολύ με τη σάλτσα και τα ζυμαρικά. Για επιδόρπιο, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει σαρλότ, ένα πολύ αριστοκρατικό και ντελικάτο γλυκό με σαβαγιάρ, λευκή γέμιση και σιρόπι που θα κοσμήσει το τραπέζι σας με τον πιο κλασάτο και νόστιμο τρόπο.

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει το πρώτο Κυριακάτικο επεισόδιο της νέας σεζόν, με ευφάνταστες και λαχταριστές συνταγές. Για αυτό, ετοιμάζει ένα mainstream gourmet μενού, ξεκινώντας με μελιτζάνα γεμιστή με καπνιστό τόνο. Για κυρίως γεύμα προτείνει κυριακάτικο ψητό κοτόπουλο με πουτίγκες, μια κλασική αξία που μπορεί να σταθεί είτε σε οποιοδήποτε τραπέζι. Για επίλογο, ο Άκης ετοιμάζει κρεπ σουζέτ, ένα γλυκό που αποτελεί εθνικό θησαυρό στην Γαλλία, αφού πρόκειται για τις γαλλικές κρέπες, που είναι σαν τηγανίτες και γίνονται η βάση για οποιαδήποτε γλυκιά ανάμιξη.

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ στον Κηφισό: Το αυτοκίνητο... απογειώθηκε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Ζωή Παπαδοπούλου: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης

Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση: Φρεγάτες, Rafale και βάσεις