MEDIA

J2US: Τα κρούσματα κορονοϊού και τα ζευγάρια που δεν θα διαγωνιστούν

J2US
Αυξημένα μέτρα προστασίας στο Just the two of us του Σαββάτου, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.
Glomex

J2US: Στην έναρξη του σόου ο Νίκος Κοκλώνης ενημέρωσε πως υπάρχουν συντελεστές της εκπομπής που είναι θετικοί στον κορονοϊό για αυτό και δεν θα υπάρξει αποχώρηση απόψε.

Μετά την εντυπωσιακή έναρξη της περασμένης εβδομάδας, το J2US επέστρεψε κι αυτό το Σάββατο (2.10) στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Δεν έλειψαν, ωστόσο, τα προβλήματα καθώς όπως ανέφερε ο παρουσιαστής και παραγωγός της εκπομπής, Νίκος Κοκλώνης, κάποιοι από τους συντελεστές βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Εξήγησε πως για αυτό τον λόγο τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν θα είναι 10, και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση το βράδυ του Σαββάτου (2.10) και δεν θα διενεργηθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας των τηλεθεατών.

Παράλληλα, ενημέρωσε πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, με την Κατερίνα Στικούδη που είναι επιφορτισμένη με την παρουσίαση όσων γίνονται στα παρασκήνια να φοράει τη μάσκα της, καθότι είναι έγκυος και όπως είπε… προσέχει για δυο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια της εβδομάδας η Ελένη Δήμου και η Εβελίνα Νικόλιζα είχαν ενημερώσει μέσα από τα social media πως διαγνώστηκαν θετικές. Αυτό προφανώς σημαίνει πως δεν θα εμφανιστούν με τους Μαρίνο Κόνσολο και Νίκο Μπάρκουλη αντίστοιχα.

Ο Νίκος Κοκλώνης, πάντως, δεν έχασε το κέφι του και για ακόμα μια φορά αποφάσισε να τραγουδήσει. Η απόφαση αυτή, ωστόσο, έκανε τους κριτές να φορέσουν… ακουστικά καθώς έδειξαν να μην εκτιμούν και τόσο τις φωνητικές του ικανότητες, γεγονός που παραδέχθηκε κι ο ίδιος μετά το τρολάρισμα από την επιτροπή…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από το Foreign Policy: Ο Ερντογάν ίσως είναι πολύ άρρωστος για να συνεχίσει να ηγείται

Κρούσματα σήμερα: 1.837 νέες μολύνσεις - 29 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 332 οι διασωληνωμένοι

Συναγερμός ξανά στη Λαμία για τον «Λιθόκερο», το μεγαλύτερο δηλητηριώδες υδρόβιο έντομο