MEDIA

Νένα Μεντή: Συγκίνησε για τον πρώτο σύζυγό της - «Πέθανε σε ηλικία 34 ετών, δεν υπάρχει αυτό το σοκ»

Νένα Μεντή
Σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τον πρώτο της σύζυγο που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών προχώρησε η Νένα Μεντή

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τον πρώτο της σύζυγο που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών προχώρησε η Νένα Μεντή

Στον θάνατο του πρώτου της συζύγου, του ηθοποιού Κώστα Στυλιάρη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Νένα Μεντή κάνοντας λόγο για σοκ που «δεν υπάρχει».

Όπως είπε στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «o πρώτος μου άντρας (σ.σ. ο Κώστας Στυλιάρης, επίσης ηθοποιός) έφυγε σε ηλικία 34 ετών. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Δηλαδή ακόμα τώρα που έχουνε περάσει πάρα πολλά χρόνια, το αναπολώ, τη στιγμή… και δεν το χωράει το μυαλό μου καθόλου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά».

«Εκείνη την περίοδο μόλις είχαμε γυρίσει τον «Θίασο» του Αγγελόπουλου, όπου έπαιζε και εκείνος. Εγώ λέω ένα τραγούδι… Μετά από ένα χρόνο και λιγότερο, πέθανε» συνέχισε στην εξομολόγησή της η Νένα Μεντή.

Αποκάλυψε, δε, ότι για αρκετό καιρό δεν μπορούσε καν να πάει στο σινεμά. «Για δύο – τρία χρόνια δεν πήγα στο σινεμά (σ.σ. να παρακολουθήσει την ταινία) κι όταν πήγα και τον είδα, δεν λιποθύμησα, αλλά έπεσα κάτω από το κάθισμα. Δεν το άντεχα. Γιατί ήταν πολύ νέος και πολύ ξαφνικό αυτό που είχε γίνει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για βιτριόλι: Σήμερα οι κρίσιμες καταθέσεις των γιατρών - Τι θα υποστηρίξουν

«Έπεσε» το Facebook: Αυτή ήταν η αιτία για το παγκόσμιο blackout

«Εunomia 2021»: Η άσκηση που ταπείνωσε τους Τούρκους – Τετραμερής ασπίδα στην Ανατολική Μεσόγειο