MEDIA

Σασμός - Δανάη Παππά: Η Θοδώρα αγαπάει τον Πετρή αλλά παντρεύεται τον Γιώργη

Σασμός - Δανάη Παππά: Η Θοδώρα αγαπάει τον Πετρή αλλά παντρεύεται τον Γιώργη

Σασμός: «Η Θοδώρα αγαπάει για τον Πετρή αλλά παντρεύεται τον Γιώργη». 

Ποια είναι η Θοδώρα; Ποια η σχέση της με τον Πετρή αλλά και τον Γιώργη; Η Δανάη Παππά, η Θοδώρα στη δημοφιλή σειρά του Alpha, «Σασμός», δίνει όλες τις απαντήσεις στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day». Η Θοδώρα είναι ο πιο «σκοτεινός» χαρακτήρας που έχει ερμηνεύσει μέχρι τώρα η Δανάη Παππά. «Είναι τελείως κόντρα ρόλος. Ήταν ώρα να κάνω έναν τέτοιο ρόλο. Έχω υποδυθεί το καλό κορίτσι, το ήσυχο… και τώρα αλλάζω. Καμία σχέση, τελείως κόντρα ρόλος…».

Στο σημερινό επεισόδιο… «αρραβωνιάζομαι τον Γιώργη… Σήμερα έχουμε ένα επίσημο δείπνο. Τους αρραβώνες. Και βλέπουμε τι πραγματικά ενδιαφέρει την οικογένειά της Θοδώρας, τι θέλουν από τον Γιώργη». Πώς θα εξελιχθεί η σχέση; «Θα τον παντρευτώ τον Γιώργη αλλά θα μείνω προσκολλημένη στον Πετρή». Η σχέση με τον Πετρή… «έχει πολύ πάθος. Η Θοδώρα τον αγαπάει πραγματικά. Δεν είναι ένα καπρίτσιο… Εκτός από τον χαρακτήρα που δείχνει η Θοδώρα, σε κάποιες σκηνές βλέπουμε ότι θέλει τον Πετρή πραγματικά. Ο Πετρής από κάποιο σημείο και μετά δεν τη θέλει… Ο Γιώργης είναι ο άνθρωπος με τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι γονείς της, να βρει έναν άνθρωπο να την αποκαταστήσει».

Σε αυτό το δείπνο βλέπουμε και… «πώς ο Μανόλης κολλάει κάπως με τον Γιώργη… Ο Γιώργης, επειδή τον ενδιαφέρουν οι ιδέες του Μανόλη, έρχεται πιο κοντά μαζί του και αυτό δε αρέσει στη Θοδώρα…».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανεμοστρόβιλος στην Πάρνηθα - Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

Παράξενα ραδιοκύματα φθάνουν στη Γη από άγνωστη πηγή στο κέντρο του γαλαξία μας

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας - Σε ισχύ το σχέδιο «Δάρδανος»