MEDIA

Η σοκαριστική εξομολόγηση του Λεωνίδα Σωπρανίδη: «Ήμουν σε κώμα για 3 μέρες» (video)

Η σοκαριστική εξομολόγηση του Λεωνίδα Σωπρανίδη: «Ήμουν σε κώμα για 3 μέρες» (video)

Ο Λεωνίδας Σωπρανίδης ήταν άκρως αποκαλυπτικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια υγείας που είχε σε μικρή ηλικία.

Συγκεκριμένα ο πυγμάχος αποκάλυψε πως σε αρκετά μικρή ηλικία διαγνώσθηκε με διαβήτη, πέφτοντας μάλιστα για τρεις μέρες σε κώμα. Όταν συνήλθε οι γιατροί μιλούσαν για θαύμα, ωστόσο ο Γολγοθάς του δεν τελείωσε εκεί, αφού έμεινε για 6 μήνες μέσα στο νοσοκομείο.

«Διαγνώστηκα με διαβήτη όταν ήμουν 2 ετών. Καθυστέρησαν πολύ να καταλάβουν τι έχω, νόμιζαν ότι έχω αμυγδαλές. Είχα υπεργλυκαιμία με σάκχαρο πάνω από 600. Έπεσα σε κώμα, ήμουν κλινικά νεκρός για 3 μέρες και είπαν οι γιατροί τότε στους γονείς μου ότι το παιδί αν ζήσει θα μείνει φυτό.

Ξύπνησα μετά την τρίτη μέρα σαν να μην είχα τίποτα. Οι γιατροί απόρησαν και είπαν ότι πρόκειται για θαύμα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος να ζήσει φυσιολογικά μετά από τέτοιο κώμα. Με κράτησαν έξι μήνες στο νοσοκομείο. Έκτοτε ζω με ινσουλίνη», δήλωσε ο Λεωνίδας Σωπρανίδης.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως οι γονείς του χώρισαν, δηλώνοντας: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 16 ετών και από τότε έκανα μεγάλο χρονικό διάστημα να ξαναδώ την μητέρα μου. Ο πατέρας μου δούλευε με το φορτηγό, εγώ έπρεπε να προσέχω τη μικρότερη μου αδερφή… Από εκεί ξεκίνησαν όλες οι δυσκολίες πέρα από τον διαβήτη.

Η μητέρα μου μένει στην Κρήτη. Δεν έκανε άλλη οικογένεια. Πριν από δύο χρόνια πήγα την βρήκα στην Κρήτη, μιλήσαμε… Ό,τι και αν έχει γίνει, είναι μητέρα μου. Τα εύσημα τα δίνω στον πατέρα μου, γιατί ήταν ο άνθρωπος που με μεγάλωσε πέρα από την γιαγιά μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέραμα: Τα ηχητικά ντοκουμέντα – Οι οδηγίες του κέντρου και οι απαντήσεις από τις ομάδες ΔΙΑΣ (vid)

Επίδομα παιδιού: Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα πληρωθεί η 5η δόση

Φώφη Γεννηματά: Λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη - Ο 17χρονος γιος της θα εκφωνήσει τον επικήδειο