MEDIA

Συγκλονίζει η Ελπίδα: «Ο άντρας μου πέθανε στα χέρια μου» (video)

Συγκλονίζει η Ελπίδα: «Ο άντρας μου πέθανε στα χέρια μου» (video)
«Τώρα είμαι θηρίο, δεν καταλαβαίνω», είπε μεταξύ άλλων η Ελπίδα.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ελπίδας για τον θάνατο του συζύγου της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/11) η Ελπίδα. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο πρώτο «J2US» και συγκλόνισε όταν μίλησε για τον χαμό του συζύγου της και το έμφραγμα που υπέστη.

«Είναι ενάμισης χρόνος που έχει φύγει τώρα. Στις 3 Ιουλίου τον έχασα. Από μεγάλο στρες το έπαθα. Έφυγε ξαφνικά. Ήμασταν μαζί 45 χρόνια. Ήμουν μόνη μου στο σπίτι, πιέστηκα, ένιωσα έναν πόνο που νόμιζα ότι είναι μυϊκός. Ο άντρας μου πέθανε στα χέρια μου, έπαθε ανακοπή. Τον κράτησα την ώρα που πέθανε.

Του έλεγα “Στάθη περίμενε περίμενε”. Ήταν τραγικές στιγμές, δεν θέλω να τις θυμάμαι. Και τότε σκέφτηκα ότι ήταν από αυτό. Και μπρος και πίσω πονούσα. Ήταν περίεργα. Πήρα αμέσως τον γιατρό μου, ήρθε η κοπέλα που με βοηθάει, μου έστειλαν ασθενοφόρο. Πονούσα πολύ, ίδρωνα. Τα παιδιά μου βρίσκονταν κάτω και ήταν σε αγωνία. Μου έκαναν μορφίνες για να συνέλθω από τον πόνο. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, τα παιδιά μου σκέφτηκα μόνο, τίποτε άλλο. Τώρα είμαι θηρίο, δεν καταλαβαίνω», είπε η Ελπίδα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καρδίτσα: Ποινική δίωξη σε 48 πρόσωπα για εγκληματική οργάνωση για τα πλαστά πιστοποιητικά

Σάλος στο Big Brother: Διέρρευσε «ροζ» βίντεο από τους τεχνικούς – Παίρνουν κεφάλια στον ΣΚΑΪ (pics)

Σφίγγει ο κλοιός για τον ηθοποιό Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό - Τι υποστηρίζει