MEDIA

Η Φάρμα: Μπάστα και Ηλιάδη ανέβασαν τη θερμοκρασία… όμως οι αλλαγές «πάγωσαν» τους παίκτες

Σάσα Μπάστα

Η Φάρμα: Οι τηλεθεατές που συντονίστηκαν στους δέκτες τους για να παρακολουθήσουν τη «Φάρμα», αντί για αγροτικές εργασίες και αγωνίσματα, είδαν δύο εντυπωσιακές παίκτριες να εμφανίζονται στις οθόνες τους με τα πιο αποκαλυπτικά μαγιό, προκειμένου να κάνουν ντους.

Οι κάμερες του παιχνιδιού απαθανάτισαν τα πρώτα μπάνια της Σάσας Μπάστα και της Αγγελικής Ηλιάδη.

Οι δύο γυναίκες δοκίμασαν τις... αντοχές του κοινού στο ριάλιτι επιβίωσης, χρησιμοποιώντας η μία τη βοήθεια της άλλης, αλλά και της αρχηγού, Αθανασίας Τζουμελέκα, ώστε να πάρουν το μπάνιο τους.

Την ίδια ώρα, δε, ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο Κουτσαβάκης απολάμβαναν τη θέα των συμπαικτριών τους και δεν σταματούσαν να τις… πειράζουν με χιούμορ.

«Κοίτα την αγελάδα πώς κοιτάει», έλεγε ο γνωστός ηθοποιός προς τον συμπαίκτη του στη «Φάρμα», την ώρα που έκανε ντους η Σάσα Μπάστα, και του επισήμανε ότι ακόμη και ο Τρωικός Πόλεμος έγινε για μια «Ωραία Ελένη».

«Θα σχολιάσεις την γυναίκα στην ομορφιά της, στο μυαλό της, στη μαγειρική της, στην αύρα της, στη μαγειρική της, στην κορμάρα της… Τώρα θα γυρίσουμε στις κορμάρες» σχολίασε με νόημα ο γνωστός ηθοποιός προς των έτερο παίκτη στη Φάρμα.

Αλλαγές στο παιχνίδι

Ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφτηκε τους παίκτες της «Φάρμας» για δύο λόγους.

Ο πρώτος ήταν για να μάθουμε τον πρώτο μονομάχο της εβδομάδας, δια στόματος της αρχηγού Αθανασίας Τσουμελέκα. Η χρυσή Ολυμπιονίκης έδωσε τη μαύρη πέτρα στην Αναστασία Γκεργκελεζίου, καθώς, όπως είπε η συμπαίκτρια της προσφέρει λιγότερο στη Φάρμα και είναι η πιο αφανής.

Παράλληλα ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως φέτος ο δεύτερος μονομάχος θα βγαίνει μετά από ψηφοφορία όλων των παικτών και όχι από επιλογή του πρώτου μονομάχου, όπως γινόταν στον προηγούμενο κύκλο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τώρα: Άγρια δολοφονία στο Γαλάτσι - Σκότωσαν άνδρα έξω από γυμναστήριο

Κορονοϊός: Στους 121 οι θάνατοι, «ισοφαρίστηκε» το αρνητικό ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχεται νέα επιδείνωση - Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία την Τρίτη