MEDIA

Ευάγγελος Αντώναρος: «Θα είμαστε άξιοι για ξύλο αν…»

Ευάγγελος Αντώναρος: «Θα είμαστε άξιοι για ξύλο αν…»

Τη δυνατότητα της νέας κυβέρνησης να ξεδιπλώσει ένα δικό της πρόγραμμα μέσα στα πλαίσια της νέας δανειακής σύμβασης, εξέφρασε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Μάλιστα, ο βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή του newsbomb, «Αποκαλύπτω», προειδοποίησε, ότι θα είναι άξιοι για ξύλο όσοι δεν ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

«Νομίζω ότι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει πιθανότατα στις 6 Μαΐου, διότι αυτή είναι η ημερομηνία που ακούγαμε σήμερα στη Βουλή, έχει ασφαλώς τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει ένα δικό της πρόγραμμα. Μέσα στα πλαίσια τα συμφωνημένα της εφαρμογής των νόμων της δανειακής σύμβασης, θα πρέπει να αποδείξουμε ότι π.χ. ο προβλεπόμενος ρυθμός ύφεσης μπορεί να ανακοπεί.

Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση. Πρέπει πολύ γρήγορα να δείξουμε, ότι μπορούμε να προχωρήσουμε σε αποκρατικοποιήσεις, οι οποίες λίμνασαν. Δεν θα ολοκληρωθούν σε δύο μήνες, αλλά όλο μιλάμε και βλέπουμε ότι και αυτή η κυβέρνηση, που στήριξα με τη ψήφο μου στη βουλή, δεν έχει κάνει τίποτα. Αν χάσουμε και αυτή τη ευκαιρία, τότε είμαστε άξιοι για ξύλο, όσοι είμαστε στη Βουλή και όσοι έχουν αναλάβει ευθύνη», τόνισε ο κ. Αντώναρος.