MEDIA

The Voice: Η εμφάνιση της διαγωνιζόμενης δίχασε τους coaches

The Voice: Η εμφάνιση της διαγωνιζόμενης δίχασε τους coaches
Τελική ευθεία για τον τελικό του The Voice
ΣΚΑΪ

Συγκλονιστικές στιγμές, εξαιρετικές ερμηνείες αλλά και ανατρεπτικές κριτικές επεφύλασσε για τους τηλεθεατές ο ημιτελικός του The Voice το βράδυ του Σαββάτου.

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να αποκτήσουν ένα από τα 8 χρυσά εισιτήρια του επερχόμενου τελικού όπου θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο, που περιλαμβάνει και την υπογραφή του μεγάλου δισκογραφικού συμβολαίου.

Η ατμόσφαιρα του live ήταν μαγική, με τους coaches να είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ, να κάνουν χίουμορ μεταξύ τους και να ανυπομονούν για τα αποτελέσματα του τηλεοπτικού κοινού.

Η Χριστίνα Μπαγκτασαρίδου έκαν εμί ανατρεπτική εμφάνιση όπου τραγούδησε με την μοναδική φωνή της το τραγούδι «Τον ίδιο το Θεό», ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια των Μπλε. Η Χριστίνα τραγούδησε για πρώτη φορά ελληνικό τραγούδι στο The Voice, καθώς μετά από συνεννόηση με τον Πάνο Μουζουράκη, κατάλαβε ότι είχε φτάσει η ώρα να δείξει και κάτι διαφορετικό.

Δείτε παρακάτω την ανατρεπτική εμφάνιση της Χριστίνας Μπαγκτασαρίδου:

Ο Σάκης Ρουβάς, αν και στην αρχή της είπε ότι θα της μιλήσει πιο προσωπικά για αυτό, στο τέλος τοποθετήθηκε και της είπε ότι είναι λάθος να χρησιμοποιεί μια περσόνα, στην ουσία ένα προσωπείο, για να κρύψει τις ευαισθησίες της και τον αληθινό της χαρακτήρα. Ο ίδιος διαφώνησε έντονα με τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος βρίσκει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά ίσα ίσα κρύβει και έναν ιδιαίτερο και τρελό χαρακτήρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα τρία νέα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός - Τι ισχύει για τους αγρότες

Κακοκαιρία Κάρμελ: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες η πολική εισβολή - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Διχασμός και ανισότητες και στους μη εμβολιασμένους πολίτες: Οι ασυνείδητοι που «αλωνίζουν»