MEDIA

Ράδιο Αρβύλα: Και δεύτερο trailer χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ράδιο Αρβύλα: Και δεύτερο trailer χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες κράτησαν τα τριγωνάκια τους και είπαν τα κάλαντα.
ANT1

Ράδιο Αρβύλα: Η εκπομπή επιστρέφει κανονικά στις οθόνες μας μετά τις γιορτές - Και δεύτερο trailer σε λιγότερο από ένα 24ωρο

Κανονικά θα βγουν στον αέρα οι Ράδιο Αρβύλα στις αρχές του έτους, μετά το σάλο που προκλήθηκε με τα ροζ βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τις καταγγελίες από κοπέλες εναντίον του.

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες τους ντυμένοι στα μαύρα και φορώντας στο κεφάλι σκούφους του Άγιου Βασίλη, κράτησαν κράτησαν τα τριγωνάκια τους και είπαν τα κάλαντα.

«Έτσι τα λέτε εσείς; Χωρίς να ρωτάτε;» ακούγεται μια φωνή να τους ρωτάει και τότε όλοι μαζί με μια φωνή ρώτησαν «να τα πούμε;». Η απάντηση που ακούστηκε ήταν καταφατική. «Θα τα πείτε! Από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου» εξήγησε η φωνή από το κοντρόλ.

Δείτε το 2ο trailer:

Χθές, το βράδυ της Δευτέρας (27/12) στο διαφημιστικό διάλειμμα που έγινε την ώρα που προβαλλόταν το επεισόδιο της Φάρμας, προβλήθηκε και το πρώτο σχετικό τρέιλερ.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης θα είναι κανονικά στα πόστα τους και μάλιστα το τρέιλερ που προβλήθηκε απόψε είναι άκρως χιουμοριστικό και γνώριμο για τους τηλεθεατές και δεν θυμίζει σε τίποτα η ψυχολογία τους εκείνη των τελευταίων εκπομπών, λόγω των γεγονότων.

Δείτε το 1ο trailer:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Μέτρα: Σενάριο για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο σπίτι και για κλείσιμο εστίασης από τις 22:00

Τζόκερ: Τίναξε τη μπάνκα ένας υπερτυχερός - Κέρδισε 2,7 εκατ. ευρώ!

Μετάλλαξη Όμικρον: Ποιο είναι το δερματικό σύμπτωμα που πρέπει να προσέξετε - Τι έδειξε νέα μελέτη