MEDIA

Survivor Spoiler: «Κλείδωσε» η αποχώρηση, πότε μπαίνουν οι νέοι παίκτες

Survivor Spoiler: «Κλείδωσε» η αποχώρηση, πότε μπαίνουν οι νέοι παίκτες
«Τέλος» στη σχέση Κουρεντή – Κατσαούνη
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler 19/1: Το κοινό πήρε την απόφαση από το βράδυ της Δευτέρας (17/1) και σήμερα θα δούμε την αποχώρηση – «Τέλος» στη σχέση Κουρεντή – Κατσαούνη - Πότε μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης νέοι παίκτες

Βαρύ είναι το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο. Κάτι, τα χυδαία λόγια του Βαλάντη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, οι τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις στην ομάδα των Μαχητών και το πρόσφατο… καβγαδάκι ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, έχουν φέρει τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι.

Το κλίμα ωστόσο αναμένεται να αλλάξει με την είσοδο των νέων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και την αποψινή αποχώρηση.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει ο Βαλάντης από το Survivor «τιμωρώντας» τον για τη συμπεριφορά του και τα απαράδεκτα λόγα απέναντι στην Ευρυδίκη. Μπορεί στο σημερινό trailer να βλέπουμε την Άσπα μένει με το στόμα ανοιχτό μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, όμως αυτό φαίνεται πως είναι τρικ της παραγωγής για να κρατήσει το ενδιαφερόν του κοινού.

Στο trailer βλέπουμε επίσης, ότι μπαίνει ένα οριστικό τέλος στη σχέση της Μυριέλλας Κουρέντη και του Γιώργου Κατσαούνη.

«Αποφάσισα ότι είμαστε σε πολλά πράγματα εντελώς διαφορετικοί από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Συνειδητοποίησα χθες (σ.σ. την Τρίτη) και ότι η αληθινή μου δύναμη είναι εκεί έξω» ακούγεται να λέει η Μυριέλλα Κουρέντη λίγες ώρες μετά το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Διάσημοι και χάρη στο οποίο επικοινώνησε με τον σύντροφό της στην Ελλάδα.

«Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω κάτι, δεν υφίσταται κάτι πλατωνικό έτσι κι αλλιώς» προσθέτει η Μυριέλλα αναφερόμενη στη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη. Η αντίδραση του αγρότη στην εξέλιξη αυτή ήταν άμεση και, όπως φαίνεται οργισμένη, καθώς ακούγεται να λέει «δεν περίμενα να το κάνει αυτό η Μυριέλλα. Με εξαπάτησε και με κορόιδεψε».

Το «διαζύγιο» συνεχίστηκε και πριν τον αγώνα επάθλου με την Μυριέλλα να λέει «τελειώνει εδώ και τώρα, ήταν κάτι πλατωνικό που δεν μπορούσε ούτως ή άλλως να αναπτυχθεί άλλο εδώ» με τον Γιώργο Κατσαούνη να απαντά ενοχλημένος: «δεν πάω να ρωτήσω λίγο τον Τζον; ο καθένας το δρομάκι του».

Πότε μπαίνουν νέοι παίκτες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας dokari.gr, νέοι παίκτες αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι τις επόμενες μέρες. Ο Άρης Σολεϊδης θα είναι σίγουρα η μια προσθήκη που αναμένεται να προκύψει στο επεισόδιο του Σαββάτου. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα προλάβει να τον συνοδεύσει η Κάτια Ταραμπάνκο ή θα μπει λίγες ημέρες αργότερα.

Το πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι το Σάββατο να δούμε να συμπληρώνεται κατά κάποιο τρόπο με την είσοδο δύο νέων παικτών η ομάδα των Μαχητών και να προστεθεί στους Διασήμους ο Σοϊλέδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Προειδοποιεί ο Αρναούτογλου: Πολλά χρόνια είχα να δω μια τέτοια χιονο-εξέλιξη

Εύοσμος Θεσσαλονίκης: Σοκαριστικό βίντεο - 15 νεαροί ξυλοκοπούν δύο άτομα έξω από το ΕΠΑΛ

Συγκινητική στιγμή στην Τανάγρα με παιδί πιλότου: «Ο μπαμπάς έφερε τα Rafale»

Βιασμός 24χρονης: Διατάχθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»