MEDIA

Πάνος Νάτσης: Η συνέντευξη που δεν έπαιξε ποτε για την παράσταση που πρωταγωνιστούσε

Πάνος Νάτσης: Η συνέντευξη που δεν έπαιξε ποτε για την παράσταση που πρωταγωνιστούσε
Προβλήθηκε για πρώτη φορά σήμερα.
Instagram: panos_natsis

Για πρώτη φορά, η συνέντευξη του αδικοχαμένου ηθοποιού Πάνου Νάτση στο «MEGA Καλημέρα», στο πλάισιο της παράστασης που πρωταγωνιστούσε.

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον άδικο θάνατο του Πάνου Νάτση. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1). Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Ο αδικοχαμένος ηθοποιός είχε δώσει συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστούσε, και η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά σήμερα.

Για την πανδημία του κορονοϊού: « Ο κορονοϊός σταμάτησε τον χρόνο γενικά όχι μόνο στο θέατρο», είχε αναφέρει ο ηθοποιός.

Για το METOO: «Ο χρόνος θα δείξει πως θα το χειριστούμε αυτό σαν κοινωνία, πρέπει από αυτό να επωφεληθούμε. Προφανώς υπάρχει και σε άλλους χώρους, υπαρχουν πολλοοία άνθρωποι που έχουν βιώσει αυτό το πράγμα. Είμαι πολύ τυπικός στις σχέσεις μου, ωστόσο αυτό δεν έχει σημασία γιατί οι άνθρωποι που το κάνουν κακοποιητικά, δεν παίρνουν κάποια αφορμή, απλά το κάνουν».

«Κάθε αρνητική κριτική έχει την αξία της. Παίζει ρόλο το πόσο σε υπόληψη έχεις αυτόν που κάνει την κριτική», δήλωνε.

Ο ηθοποιός είχε αναφερθεί και στην Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση.

«Η Κατιάνα Μπαλανίκα είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, είναι ένα αναρχικό πνεύμα είναι πολύ ενδιαφέρον να κάθεσαι μαζί της και να συζητάς».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Νάτσης: Στο μικροσκόπιο η ταχύτητα του φορτηγού - Αυτόπτης μάρτυρας ανατρέπει τα δεδομένα