MEDIA

Η Φάρμα: Ξανά στην αγκαλιά του Γρηγόρη η Αγγελική Ηλιάδη – Η υπόσχεση που έδωσε ο ένας στον άλλο

Η Φάρμα: Ξανά στην αγκαλιά του Γρηγόρη η Αγγελική Ηλιάδη – Η υπόσχεση που έδωσε ο ένας στον άλλο
Η Φάρμα: Στην αγκαλιά του Γρηγόρη Αναστασιάδη επέστρεψε η Αγγελική Ηλιάδη
ANT1

Η Φάρμα: Στην αγκαλιά του Γρηγόρη Αναστασιάδη επέστρεψε η Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη δεν επέστρεψε μόνο στη Φάρμα μετά την αποχώρησή της εξαιτίας του θανάτου του πατέρα της, αλλά και στην αγκαλιά του Γρηγόρη Αναστασιάδη με τον οποίο είχε έρθει εξαιρετικά κοντά κατά την περίοδο της παραμονής της στο αγρόκτημα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης η Αγγελική Ηλιάδη αγκαλιασμένη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη είχαν τον πρώτο «στενό» τους διάλογο μετά την επιστροφή της τραγουδίστριας.

«Τι έκανες τόσο καιρό εδώ χωρίς εμένα;» ρώτησε η Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη να απαντά «τίποτα, ήμουν έτοιμος να φύγω. Τι εννοείς…». «Ευτυχώς που δεν έφυγες» προσθέτει η τραγουδίστρια με τον Γρηγόρη να απαντά «δεν έχω λόγο».

«Είμαι δίπλα του και είναι δίπλα μου και προχωράμε, έχουμε δυνάμεις και τώρα μαζί έχουμε περισσότερες δυνάμεις και θέλουμε να πάμε παρακάτω και να φτάσουμε μέχρι το τέλος» είπε η Αγγελική Ηλιάδη σχολιάζοντας την επιστροφή της στη Φάρμα.


Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, μιλώντας για την επιστροφή της Αγγελικής Ηλιάδη στην Φάρμα, σημείωσε ότι στην αρχή νόμιζε πως του έκαναν πλάκα. «Η αλήθεια είναι ο πως ο Σάκης Τανιμανίδης έχει επαναλάβει πολλές φορές τέτοιες φάρσες, οπότε δεν ψάρωσα, για τρίτη φορά, αλλά μας έκανε γυριστή, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Αγγελική» είπε. Και πρόσθεσε: «Και μου έχει πέσει το σαγόνι, λέω πως έγινε όλο αυτό τι φάση;»

«Ο Γρηγόρης ήταν πολύ σαστισμένος όταν μπήκα, στην αρχή δεν τον είχα δει καθόλου, χάρηκε πάρα πολύ και εγώ το ίδιο. Στεναχωρέθηκα που τραυματίστηκε δεν ήμουν εδώ να τον προσέχω» είπε η Αγγελική Ηλιάδη στη Φάρμα. «Κοριτσάκι μου όμορφο, μου έλειψες πάρα πολύ» της είπε ο Γρηγόρης και την “έπνιξε” στα φιλιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: Η στιγμή που η Ηλιάδη έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της - Το «αντίο» στους συμπαίκτες της

Η Φάρμα: Συνεχίζονται τα «καυτά» φιλιά - Η απόφαση της αρχηγού που δεν περίμενε κανείς (videos)

«Η Φάρμα»: Τα πρώτα πλάνα της Αγγελικής Ηλιάδη αγκαλιά με το «ξερολούκουμο»