MEDIA

Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού - To «θρίλερ» με τη Βρισηίδα

Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητό
Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητό

Survivor Spoiler: Η παντοδυναμία των Διασήμων συνεχίζεται

Το Survivor επιστρέφει απόψε Σάββατο (5/2), με τον Γιώργο Κατσαούνη να είναι πλέον ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού πήρε τη ρεβάνς από τους συμπαίκτες του. Το τηλεοπτικό κοινό του χάρισε με τεράστια διαφορά την πρωτιά στις θετικές ψήφους, στην ψηφοφορία της περασμένης Δευτέρας, με το ποσοστό του να ξεπερνά το 70%.

Πριν από τις δύο ασυλίες, το μενού έχει απόψε έπαθλο φαγητού και αγώνισμα σώμα με σώμα, ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Dokari.gr, για μια ακόμη φορά, οι Διάσημοι είναι αυτοί που κατακτούν τη νίκη, 6η στη σειρά και πλέον καθιστούν απόλυτη την κυριαρχία τους σε βαθμό... ανησυχητικό!

Μια εβδομάδα χωρίς να βάλουν μπουκιά στο στόμα τους οι Μαχητές, δεν το λες και το πιο συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά η αδυναμία τους είναι δεδομένη και η ανάγκη ενίσχυσής τους με νέους παίκτες επιβεβλημένη.

Survivor spoiler: Θρίλερ και με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Την περασμένη εβδομάδα, o Γιωρίκας Πιλίδης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον ομάδα των Διάσημων καθώς δεν άντεξε ο οργανισμός του.

Στον Άγιο Δομίνικο, ο πρώην πια διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι επιβίωσης είχε έλθει πολύ κοντά με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία, όπως είναι λογικό, στο άκουσμα της είδησης στενοχωρήθηκε. Τώρα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ίδια ζήτησε να αποχωρήσει από το νησί της Καραϊβικής, καθότι πλέον δεν αισθάνεται καλά στο παιχνίδι. Η αιτία του αιτήματός της δεν είναι μόνον η παραπάνω αλλά και ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ενοχλημένη και από τις συνθήκες καθαριότητας που επικρατούν στην παραλία. Προς το παρόν το σενάριο της αποχώρησης της Βρισηίδας δεν υφίσταται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: Ξεσπά ο Κατσαούνης - «Τρία άτομα ήθελαν να με διώξουν»

Survivor: Βαριές κουβέντες Μαρτίκα για Κατσαούνη – «Είναι χαζός, το παιδί έχει πρόβλημα» (vid)

Survivor: Ο «Professor» και το «δαιμονικό» του σχέδιο κατά του Άρη Σοϊλέδη (videos)