MEDIA

Survivor: Κατέρρευσε η Ευρυδίκη, ξέσπασε ο Τσολάκης, έχασαν ξανά οι Μαχητές

Οι Μαχητές του Survivor
Οι Μαχητές του Survivor

Survivor: Όλα όσα είδαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου (5/2)

Γεμάτο ένταση και συγκινήσεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, στο οποίο οι Μαχητές δεν κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο για 8η συνεχόμενη φορά.

H εσωστρέφεια στην ομάδα των «μπλε» συνεχίστηκε και κάπως έτσι ήρθε η ήττα με 10-7. H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου... είπε την τελευταία κουβέντα και οι Διάσημοι γεύτηκαν τα φασόλια που είχε το... μενού της νίκης!

Στο ίδιο αγώνισμα, λίγη ώρα νωρίτερα, η Ευρυδίκη ξέσπασε σε κλάματα όταν δεν κατάφερε να φέρει μια νίκη και έχασε με ανατροπή από τη Σοφιάνα. «Σας είπα να μην μου μιλάει κανείς! Δεν θέλω να μου μιλάει κανείς. Και μου έλεγε ο καθένας το δικό του και με αποσυντόνιζαν. Νιώθω χάλια» τόνισε, μέσα σε όλα, η παίκτρια του Survivor με τους λυγμούς να μην της επιτρέπουν πολλές φορές να αρθρώσει φράση. Πλάι της η Βρισηίδα Ανδριώτου προσπαθούσε να της συμπαρασταθεί.

Αντίστοιχο ήταν και το ξέσπασμα του Γιάννη Τσολάκη μετά το αγώνισμα. Αφορμή στάθηκε η νέα ήττα των Μαχητών στο αγώνισμα επάθλου. Έτσι, επιστρέφοντας στην καλύβα, ο παίκτης των Μπλε δεν άντεξε.

«Παιδιά πρέπει να σταματήσει το σερί, ως εδώ, 8-0. Ούτε ένα παραπάνω. Ούτε ένα παραπάνω, τέλος. Τέλος. Τέλος Ούτε ένα παραπάνω» σημείωσε, αρχικά, ο γοητευτικός παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης. «Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Είμαι ο πιο ήρεμος στην καλύβα αλλά νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό. Έχω αρχίσει να βγάζω πολλά νεύρα. Όλο αυτό μου βγάζει μια έκρηξη από μέσα μου. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω την ομάδα μου στεναχωρημένη, ο ένας να ζαλίζεται από εδώ, ο άλλος παραεκεί. Δεν αντέχω στη σκέψη ότι οι δικοί μας άνθρωποι στην Ελλάδα μας βλέπουν να χάνουμε και να μην τρώμε».

«Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτό. Θέλω να κοπεί το σερί των ηττών μας οπωσδήποτε. Θεωρώ πως είναι μέχρι να κοπεί, αν κόψουμε αυτό το σερί θα αλλάξει όλο» συμπλήρωσε ο παίκτης των Μαχητών στην κάμερα του Survivor. «Ίσως πρέπει να αλλάξει η σύνθεση της ομάδας. Ίσως πρέπει κάποιος από εμάς, βάζω και τον εαυτό μου μέσα, να πρέπει να αποχωρήσει για να δυναμώσουν τα ματσαρίσματά μας. Δε μπορώ να βρω άλλη αιτία για τις τόσες ήττες».

Κι αν νομίζετε ότι οι Μαχητές έσπασαν την κακοδαιμονία στα «Παιχνίδια της Καραϊβικής, τότε κάνετε λάθος, καθώς οι Διάσημοι κέρδισαν και εκεί!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: Ξεσπά ο Κατσαούνης - «Τρία άτομα ήθελαν να με διώξουν»

Survivor: Βαριές κουβέντες Μαρτίκα για Κατσαούνη – «Είναι χαζός, το παιδί έχει πρόβλημα» (vid)

Survivor: Ο «Professor» και το «δαιμονικό» του σχέδιο κατά του Άρη Σοϊλέδη (videos)