MEDIA

Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την 1η ασυλία - Η μεγάλη ανατροπή που ανακοινώνει ο Λιανός

Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την 1η ασυλία
Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την 1η ασυλία

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία

Δύο μεγάλες ανατροπές αναμένεται να δούμε στο σημερινό (6/2) επεισόδιο του Survivor, τη στιγμή μάλιστα που οι Διάσημοι σαρώνουν τους Μαχητές στους στίβους μάχης.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου ο Γιώργος Κατσαούνης έδωσε το σύνθημα για τη μεγάλη αντεπίθεση, κάτι που φαίνεται ότι θα λειτουργήσει!
Τι θα δούμε λοιπόν σήμερα;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dokari.gr, οι Μαχητές αποδεικνύονται πολύ σκληρά καρύδια και βρίσκουν το ψυχικό και σωματικό σθένος, παρά την αδυναμία τους από το γεγονός ότι έχουν να φάνε σωστά μια εβδομάδα και κάνουν το μεγάλο come back.

Οι Μαχητές, λοιπόν, κατακτούν απόψε τη νίκη στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία και στέλνουν τους Διάσημους στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιό τους για αποχώρηση.

Survivor spoiler: «Βόμβα» - Σήμερα η μεγάλη ανατροπή στο συμβούλιο

Μία μεγάλη ανατροπή θα ζήσουν σήμερα οι παίκτες του Survivor, όπως βλέπουμε από το τρέιλερ του παιχνιδιού. Ο Γιώργος Λιανός πληροφορεί Μαχητές και Διάσημους πως αυτό το συμβούλιο θα είναι πολύ διαφορετικό χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Τι θα δούμε λοιπόν σήμερα; Θα αλλάξουν οι ομάδες; Ή θα μπει κάποιος νέος παίκτης που θα ανατρέψει τις ισορροπίες;

Εκτός από τη μεγάλη έκπληξη που περιμένει τους παίκτες, κατά τ' άλλα στην παραλία των Διασήμων ξεσπά πάλι καυγάς ανάμεσα σε Βρισηίδα, Ναυσικά, Σοϊλέδη και Μυριέλλα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να εξοργίζεται με τις υστερίες του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Κατέρρευσε η Ευρυδίκη, ξέσπασε ο Τσολάκης, έχασαν ξανά οι Μαχητές