MEDIA

Survivor Spoiler 13/2: Το μεγάλο φαβορί για πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

Survivor Spoiler 13/2: Το μεγάλο φαβορί για πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)
Η ομάδα που χάνει απόψε έρχεται σε δύσκολη θέση, όμως ίσως τους κάνει και καλό.
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 13/2: Η ομάδα που χάνει απόψε έρχεται σε δύσκολη θέση, όμως ίσως τους κάνει και καλό.

Πρώτος αγώνας ασυλίας γι’ αυτήν την εβδομάδα στο Survivor και ήδη σας έχουμε γράψει για το ποια ομάδα θα τον κατακτήσει.

Οι Διάσημοι συνεχίζουν το ξέφρενο σερί τους απέναντι στους πεινασμένους Μαχητές και θα κάνουν το 1-0 απόψε, στέλνοντάς τους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν.

Το παιχνίδι μπορεί να είναι απρόβλεπτο μέχρι στιγμής στης ψηφοφορίες, όμως στους υποψηφίους υπάρχει -σχεδόν πάντα- μία λογική για την επιλογή τους.

Μετά και την είσοδο του Σάκη Αρσενίου σήμερα, οι ομάδες θα έχουν από 10 παίκτες. Οι Διάσημοι πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες, ενώ οι Μαχητές 6 άνδρες και 4 γυναίκες. Ας πάμε όμως στου χαμένους της ημέρας.

Στους αγώνες ατομικής ασυλίας, έχουμε δει πως Σπύρος και Σάββας είναι δυνατοί. Ας πάρουμε σαν δεδομένο πως ο πρώτος κερδίζει το κολιέ. Τότε η λογική λέει πως η ομάδα θα ψηφίσει την Πελαγία, καθώς είναι η πιο αδύναμη παίκτρια. Αν όμως ο Μαρτίκας δεν πάρει την ατομική ασυλία, τότε η μπίλια φαίνεται πως κάθεται σε εκείνον.

Πέρα του ότι είναι ο πιο αδύναμος παίκτης των Μαχητών, έχουμε ακούσει πολλές φορές για το «σχέδιο Μαρτίκα» ενώ ο ίδιος έχει πει αρκετές φορές πως αν χάσει η ομάδα του, θέλει να τον ψηφίσει. Ένα το κρατούμενο αυτό, ενώ από την άλλη δεν συμφέρει την ομάδα να ρισκάρει να χάσει κάποια γυναίκα, καθώς μετά θα μείνουν τρεις, με τους «κόκκινους» να έχουν πέντε. Άρα μειονέκτημα στα ματσαρίσματα.

Οπότε όλα δείχνουν Σπύρο Μαρτίκα, αν και εφόσον δεν κερδίσει την ατομική ασυλία. Μιλάμε όμως για μία εκτίμηση και όχι επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler 13/2: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία – Ακόμα ένας παίκτης στο παιχνίδι

Survivor: Αρχίζουν οι κόντρες και έρχονται νέες αλλαγές στο παιχνίδι

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε και το Twitter «ξεσάλωσε»

Survivor: 20 μέρες σερί χωρίς φαγητό οι Μαχητές - Οι Διάσημοι κέρδισαν το αγώνισμα επάθλου