MEDIA

Survivor Spoiler 14/2: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία σήμερα

Survivor Spoiler 14/2: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία σήμερα
Διάσημοι ή Μαχητές; Απόψε θα πέσουν κορμιά! 
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 14/2: Διάσημοι ή Μαχητές; Απόψε θα πέσουν κορμιά! 

Τεράστια αναστάτωση προκάλεσε στους Μαχητές η απόφαση να βγει πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ο Ανδρέας Ματθαιάκης με μόλις μια ψήφο περισσότερη έναντι του Σπύρου Μαρτίκα, με την Πελαγία να εξομολογείται ότι ήταν αποτέλεσμα ενός σχεδίου που εκτελέστηκε με «χειρουργικές κινήσεις».

«Το σχέδιο είναι πασιφανές, η Σοφιάννα εκτέθηκε χθες όταν είπα στο συμβούλιο κάποια πράγματα για εκείνη και δεν βγήκε κανείς να την υπερασπιστεί» ακούγεται να σχολιάζει από την πλευρά του ο Ανδρέας με την Σοφιάννα να απαντά «δεν έχω ανάγκη να με υπερασπιστεί κανείς ,η συνειδητοποίηση ότι είσαι μόνος σου στο παιχνίδι».

Η ένταση αυτή φαίνεται ότι μεταφέρεται και στο Συμβούλιο του νησιού στο Survivor με την Σοφιάννα να λέει ότι «πάνω εκεί γυρίζει ο Σπύρος και με λέει κλέφτρα» και την Κάτια Ταραμπάνκο να κάνει την οργισμένη παρέμβασή της: «Πριν μιλήσετε με τόσο ισχυρές λέξεις να είστε 1.000΅% σίγουροι γι’ αυτό που λέτε, θα χρησιμοποιείτε πολύ προσεκτικά το λεξιλόγιό σας».

Όλο αυτή η κατάσταση, μάλιστα, φέρνει μια ακόμα ανατροπή με άγνωστες ακόμα συνέπειες καθώς η Ασημίνα φαίνεται να αποχωρεί από το συμβούλιο του νησιού.

Survivor Spoiler 14/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα

Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα και αναμένεται να πέσουν κορμιά. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά, καθώς τέτοιος είναι ο τύπος του αγωνίσματος.

Διάσημοι και Μαχητές θα πέσουν σε έναν αρκετά σκληρό στίβο μάχης και όπως είδαμε στο trailer θα υπάρξει και άσχημος τραυματισμός παίκτη. Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει;

Δυστυχώς τα νέα για την ομάδα των μπλε δεν είναι καλά. Είκοσι μέρες πλέον χωρίς φαγητό και ακόμη ένας χαμένος αγώνας ασυλίας. Οι Διάσημοι θα κάνουν το 2/2 και συνεχίζουν τη ξέφρενη πορεία τους. Όσο για το ποιοι παίκτες θα βγουν στον τάκο δίπλα στον Ανδρέα; Ο Σπύρος Μαρτίκας θεωρείται δεδομένος, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και την Πελαγία Καζολέα υποψήφια μετά το σχέδιο που έκανε και βγήκε στον τάκο ο Ανδρέας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι «Μαχητές» έβγαλαν υποψήφιο τον καλύτερο παίκτη τους - Έξαλλος με την απόφασή τους

Survivor: «Σφάχτηκαν» Βρισηίδα και Ναυσικά - «Μαζέψτε την» (video)

Survivor: Τεράστια ανατροπή! Οι Μαχητές πήραν παίκτη από τους Διάσημους (video)