MEDIA

Survivor: Στα όριά της η Ασημίνα με τον Σπύρο - «Είναι Καραγκιόζης! Αν συνεχιστεί αυτό, θα φύγω»

Survivor
H Ασημίνα Χατζηανδρέου
ΣΚΑΪ

Survivor: Φανερά εκνευρισμένη και συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor με τις επαναλαμβανόμενες ήττες των Μαχητών.

Οι Μαχητές στο επεισόδιο της Τρίτης (15/2), γνώρισαν μία ακόμη ήττα στο Survivor με σκορ 10-5 για το έπαθλο επικοινωνίας, χάνοντας παράλληλα και ένα λαχταριστό γεύμα με πίτσα

«Ξεκινάμε πάντα με δύο ήττες μαζί του. Δεν μπορώ άλλο! Δεν θα φύγει, είναι καραγκιόζης. Αν φύγει η Πελαγία θα αποχωρήσω», φώναζε η 22χρονη παίκτρια ποδοσφαίρου μετά τον αγώνα.

Στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε στον Σπύρο Μαρτίκα επειδή την έπιασε και της είπε κάποια πράγματα για τη ψηφοφορία.

«Δεν αντέχω άλλο… Είμαστε με δεμένα χέρια. Ξεκινάμε πάντα με 2-0 λόγω του Σπύρου και δεν μπορούμε ποτέ να κάνουμε κάποιο λάθος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να κλαίω. Αν συνεχιστεί άλλο αυτό το πράγμα, θα φύγω».

Η Ασημίνα αποκάλυψε πως ο 45χρονος φαρμακοποιός αποκάλεσε χαζούς τον Ανδρέα και την Θωμαΐδα.

«Με έπιασε ο Σπύρος πριν από το συμβούλιο στην παραλία και μου είπε να ψηφίσω την Πελαγία στην κάλπη για να μη βγούμε 5-5 και έχουμε τέταρτο υποψήφιο στη ψηφοφορία. Του λέω 6 θα ψηφίσουν την Πελαγία και 4 εσένα, μην αγχώνεσαι. Μου λέει άσε κι έχω να πείσω και τα χαζά Αντρέα και Μέη, τα οποία δεν με ακούνε. Που ο Ανδρέας αδικείται κι είναι παρέα του Σπύρου αλλά από πίσω ο τόσο αδίστακτος Σπύρος έρχεται και μου τους λέει μπροστά μου χαζά.
Δεν ακούνε τίποτα, έχουν εκτεθεί, όπως κι εσύ αν ακολουθήσεις την Σοφιάνα και την Πελαγία. Όλα τα σχέδια μαζί. Δεν ξέρω γιατί μπήκε αυτός ο άνθρωπος στο παιχνίδι. Με έχει κάνει χάλια. Δεν μου έχουν μάθει από το σπίτι μου το να σε πιάνει ένας άνθρωπος στη γωνία και να σου λέει τέτοια πράγματα. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει

Ο Σπύρος αρνήθηκε ότι είπε κάτι τέτοιο και έκανε λόγο για... show της Ασημίνας, ενώ αναφερόμενος στην ίδια και την παρέα της, Σοφιάννα και Πελαγία, τόνισε πως «... δεν θέλω να ξαναδώ στη ζωή μου αυτές τις τρεις κοπέλες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.